Zeer slechte ervaring

Betaling liep niet vlot via hun site. Lang moeten wachten op bestelling (trouwens nog niet ontvangen). Geen reactie op mail dat je stuurt. Telefonisch een post Nl link gekregen die niet bestaat,..

Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Moet filter nog gaan vervangen in de Melitta CI+, maar eigen merk filter ziet er precies zo uit als orginele van Melitta zelf maar veel goedkoper. Ga in het vervolg meer bestellen bij "WaterfilterExpert". Conclusie goed prijs kwaliteit.

Nog niets gehad

6-4 bestelling gedaan en betaald, niets meer vernomen dus kan moeilijk iets beoordelen

Goede service na in eerste instantie foute levering

In eerste instantie was het verkeerde product geleverd. Na mijn mail onmiddellijk goede product ontvangen. Tevens een retoursticker ontvangen waarmee de verkeerde levering kosteloos kon worden teruggestuurd. Prima opgepakt dus.

Perfecte bezorging en afhandeling toppie

Snelle levering. Top prijs!

Ik was opzoek naar een filter voor mijn koffiezetapparaat. Omdat ik niet de hoofdprijs ga betalen heb ik dit besteld. Werkt net zo goed

Beste prijs hier gevonden en vlotte levering in België

Enkele kranen hier gekocht, het pakket kwam netjes verpakt toe en werd tijdig geleverd.

It shows order completed, but no tracking number

Why shows order complete without tracking number shows on order status and I don't receive the package? When I contact the seller, only system auto reply send to me, but didn't solve my problem. I just want to get the stuff after I but it, that's all.

Ondanks de vertraging door PostNL werd hier correct op gereageerd, nadat ik dit kenbaar gemaakt had. Alles verder correct ontvangen.

Helaas minder, bij aflevering verkeerd huisnr gegeven,retour naar u ver-der geen contact gehad.

Ook had ik zelf ook moeten opletten voor betere adressering. Heb gebeld maar verder niets gehoord. M. Vr groet

positief

mooie prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering!

Goede communicatie!

Eerste keer, vlot bediend geweest, heel goede prijs, belooft voor later

👍👍👍

Goede opvolging

Vlotte levering

Op tijd geleverd en goed geprijsd.

Alles goed geregeld

Goed geregeld en snelle reactie terug op mijn vraag

Juiste producten met een scherpe prijs

Het product heeft een scherpe prijs en de verzending was snel.

Netjes.Goed verpakt en snel geleverd

1e keer besteld en is mij goed bevallen.Alleen is het misschien handiger als je track & tracé hebt dat je een link kunt aanklikken en automatisch kunt zien waar je pakkertje is😉

Naar omstandigheden goed.

Volgens advertentie zou het dinsdag in huis zijn, maar ik snap dat door de drukte(wegens de corona) het pas Donderdag geleverd werd.

Prix compétitifs et livraison rapide

Livraison rapide, filtres à bon prix

niets ontvangen

ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangene is iets fout gegaan de bestelling is retour gezonden omdat het adres niet klopte he no. was 1228 en moest zijn 128 en volgen post.nl track&trace retour afzender dit doorgegeven per e mail omdat men telefonisch bereikbaar is dus maar weer afwachten.

Na 1,5 week nog steeds geen product en leugens aan de telefoon

Op 27/3 bestelde ik een product. Voor 17u besteld volgende dag in huis adverteert de site. Het was na 17u en een vrijdag, dus ik verwachtte pas levering op maandag. Op 30/3 krijg ik een mail dat de bestelling "voltooid" is. Op 1/4 telefoneer ik omdat ik geen levering ontving. Er wordt mij meegedeeld dat de zending onderweg is en ten laatste 2/4 geleverd wordt. Op 3/4 krijg ik bericht dat de zending dan pas verzonden is. Levering volgens track&trace op 4/4. We hebben nog niets ontvangen... ik begrijp dat corona voor vertraging zorgt, maar niet zo lang. Ik begrijp niet dat corona voor onwaarheden zorgt.

Prima, snelle levering.

Goede ervaring. Was ook nog het goedkoopst en geen bezorgkosten

Vlotte levering

Vlotte levering.

Duidelijke site!

Het was de eerste keer, netjes op tijd afgeleverd! Goed verpakt.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem