zeer snel

uitstekend

Levering precies volgens afspraak

Prima gedaan

Keurig op tijd

Nette prijzen, snel geleverd af en toe extra korting

Zoals ik al zei, super dus

Snelle en goede informatie mail. Besteld en 2 dagen later in huis.

Snelle levering & goede service

Zeer snelle levering, Prettige communicatie

vlugge service, zelfs in deze 'corona' periode

Twee dagen na mijn bestelling was het product reeds in mijn bezit. Dikke pluim voor de service

Correct en snel

Bestellen, betalen en ontvangen, alles binnen enkele dagen. Uitstekend!!! Bedankt.

Bestel al tijdje filters voor afzuigkap. Dit maal ging het niet helemaal juist 1 pak a 2 stuks besteld en maar 1filter ontvangen. Binnen 24 uur alsnog opgelost.Top service.

Toppy

Top kwaliteit en service ook top

Levering volgens afspraak

Goede omschrijving van het product en vlot geleverd.

Snelle reactie

Geen melding van Postnl gekregen, dat mijn pakketje klaar lag. Gemaild met waterfilterwinkel.nl, dat ik het pakket nog niet had ontvangen, kreeg erg snel een mail terug met de bevestiging, dat mijn pakket klaar lag bij het afhaalpunt. Dus correcte afhandeling van waterfilterwinkel, fout ligt bij Postnl.

goede levering en artikel

snel geleverd een klein min punt is postNL geen aankondigen van levering

keurige afhandeling van bestelling

Via deze website een prima filter voor onze DeLoghi koffiemachine kunnen kopen.

Snelle levering, goed artikel.

Snelle levering, artikel ruim verpakt zonder schade.

Doen wat ze beloven

Bij het zoeken naar de Jura waterfilters zag ik de veel voordelige uitvoering van Icepure. Het past gewoon en verder kan ik er nog niet veel over zeggen omdat het filter pas enkele dagen in gebruik is.

Correct geleverd

Correcte levering. No contact. Goed ingepakt met factuur en details. Ook kortingscode voor volgende bestelling.

Snelle levering en super service

Had een fles ontkalker bij mijn bestelling die had gelekt. Meteen gebeld en de dag erna al een nieuwe fles ontvangen! Top service!!

Alles goed behalve track&trace

Prima gegaan, goede prijs snelle levering, alleen geen track &trace, dus gokken wanneer bestelling geleverd wordt.

Door computerstoring 1 ster minder

Daarom geen track n trace en kwam het pakketje onverwacht aan. Maar ik blijf hier wel bestellen, de producten en prijzen zijn zeer concurrerend!

Ok

Ok

Levering zeer goed,geen mail gekregen van de PostNl

Ik miste heb een mail gemist van de Postnl. Dat is het enigste

Factuur, bevestiging aankoop onmiddellijk gekregen, maar geen spoor van track & trace heb moeten mailen om het referentie nummer van Post Nl te krijgen. Snelle reactie en alles is dan toch in orde gekomen.

Goed alleen nu lange wachttijd door coronavirus bij post nl

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem