Snelle levering, beste prijs, juiste product.

Voor mijn Brita opzoek naar nieuw filters kwam ik bij de expert terecht. Eigen merk filter, veel betere prijs, snelle levering.

Snelle levering! Prima kwaliteit!

Snelle.levering van mijn Jura filters. Prima prijs/kwaliteit!

Bezorging niet als omschreven

Op zaterdag een bestelling gedaan. Bij betaling stond dat deze op dinsdag bezorgd zou worden. Op dinsdag niets ontvangen. Mail gestuurd, hier werd wat in mijn ogen onvriendelijk op gereageerd. De bestelling zou op vrijdag binnen komen? Uiteindelijk deze op woensdag ontvangen. Gezien de huidige situatie begrijpelijk dat het langer kan duren maar laat dit je klanten dan weten! Bestelling en producten verder goed.

Snelle levering.

Duidelijk op internet en snelle levering.

Redelijk

Alle soorten filters op één adres. Levering dag later als op website vermeld. Track& Trace code zou gemakkelijker zijn.

Snelle levering, ik had alleen geen bevestiging en tracking code van de verzending ontvangen. Kwaliteit van de vervangende filters is op het eerste gezicht gelijkwaardig aan de veel duurdere originele waterfilters!

simpel, vlot en snel geleverd ondanks de coronacrisis

simpel om te bestellen en te betalen, mooi en stevig verpakt. keurig geleverd aan de deur ondanks de moeilijke economische en transport mogelijkheden ivm de coronatijd. Een tevreden klant!!

Snel en beste prijs

Duidelijke site, beste prijs en snel geleverd.

Tijdig geleverd alles correct verlopen

Heb een eerste keer besteld bij waterfilterexpert en ben zeer tevreden. Correcte levering.

Makkelijke en snelle bestelling

Goede site en bestelling ging snel en ook betalen via Paypal zonder extra kosten. Redelijk snel thuis ondanks de huidige Corona vertragingen, top!

Bestelling is in deze coronatijd keurig uitgevoerd. Levering duurde iets langer dan normaal maar verklaarbaar. Bestelling verder keurig uitgevoerd tot aan mijn voordeur in het appartementengebouw.

supersnel!

snel en goed

Prima filter voor onze koelkast

Filter werkt perfect.

Goed werk.

Goed product. Snelle levering. Netjes verzorgd verpakt. Zelfs in deze crisistijd.

Vlug snel en goed !!

Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.

prima bezorging, produkt past slecht

De bestelling en de levering waren super. Alleen de waterfilters vind ik niet zo goed passen in mijn Bosch inbouw koffiezetapparaat. Krijg deze niet goed stabiel er in gezet. Weet niet wat ik eventueel fout doe. Daarom heb ik bij aanbevelen NEE ingevuld,

Later bezorgd dan beloofd maar waarschijnlijk door de Corana ellende

Prima service👍

Goede service en snel geleverd , ook zeer gunstig geprijsd .......👍😁

Bedrijf komt afspraken stipt na. Snelle bezorging en een nette prijs. Wij zijn tevreden met dit bedrijf.

Wij zijn tevreden

Snelle levering en netjes verpakt. Helaas was de T&T info een beetje te laat, maar daarvoor kregen we excuses. Volgende keer beter. We komen zeker terug.

Goede prijs voor prima materiaal

Icecube vervangingswaterfilter voor mijn Siemens koffie volautomaat. Past perfect en werkt goed. En dat voor een veel gunstigere prijs

Super ervaring

Zeer snelle levering. Goederen voldeden aan de verwachtingen, zowel filters als ontkalking product

Goede prijs

De ontkalk tabletten zijn goed geprijsd en snel,geleverd.

Na een week en veel mailcontact is mijn bestelling binnen.

Aanvulling/aanpassing van de beoordeling 4-4-2020 Na de negatieve beoordeling kreeg ik direct een mail met de opmerking dat de negatieve beoordeling buiten hun schuld lag. Daarbij de vraag of ik mijn beoordeling aan wilde passen als ze me snel zouden helpen. Inmiddels had ik nog steeds mijn track en trace niet ontvangen en werd er niet gereageerd op het feit dat ik mijn materialen niet binnen had, maar wel op mijn negatieve (in hun ogen onterechte) beoordeling. Ze konden me helpen op het moment dat ik mijn beoordeling aanpaste naar goed. Meer reactie kreeg ik niet. Er kwam een hele mailwisseling waarbij zij enkel spraken over het aanpassen van de beoordeling, maar geen reactie op waarom ik spullen nog niet binnen had en uiteraard ook geen oplossing. Waarbij de laatste opmerking was: als u de beoordeling aanpast kunt u vandaag uw machine nog reinigen, Dit komt op mij over als een dreigement, u krijgt alleen uw spullen als wij een goede beoordeling krijgen. Nadat ik dit had gemeld kreeg ik de track en trace code, waarbij bleek dat mijn spullen vanwege drukte vorige week zaterdag al afgegeven waren bij een postnl punt en dat de uiterlijke ophaaldag vandaag was. Ik ben snel mijn pakket op gaan halen. Zoals beloofd geef ik hun die positieve beoordeling nadat ik mijn pakket binnen heb. Ik hou me namelijk wel aan mijn woord en aan gemaakte afspraken. Ik ben blij dat ik mijn spullen in huis heb, ik ben blij dat deze dus blijkbaar toch op tijd verzonden was. Maar ik ben zeker niet tevreden over de klantgerichtheid en de manier waarop een klacht opgelost wordt. Blijkbaar is een goede beoordeling voor dit bedrijf belangrijker dan een tevreden klant. Mij zien ze daar nooit meer terug. Beoordeling 3-4-2020 Ze adverteren met vandaag bestelt morgen geleverd, maar na een week zijn mijn spullen nog steeds niet binnen terwijl ik er wel op zit te wachten. Reageren wel redelijk vlot op de mail, maar ondanks dat zijn mijn spullen op dit moment nog steeds niet binnen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem