Snelle levering van prima filters tegen een goede prijs

Aanrader voor waterfilters tegen een lage prijs

Goed, prima klantenservice!

Goede producten, eerlijke prijs en prima contact met klantenservice!

snel, juist en optijd geleverd !

De filter is op tijd en snel geleverd. Het was een vervangmerk voor het duurdere 3M maar toch werk hij zeer goed.

Gewoon top

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling( 1 product vergeten) Later gelijk bij besteld en de korting die ik eigenlijk had gehad , als ik alles in 1 keer besteld had . Is gewoon nog toegepast . Echt top wat een servies

Betaling ging niet direct goed, daardoor leek het alsof de bestelling was geannuleerd. Gelukkig hebben we daarna redelijk snel het pakket mogen ontvangen.

Alles perfect geregeld, met snelle bezorging geweldig

Geweldig!

overzichtelijke website, snelle levering!

Nadat ik een koelkastfilter had besteld die niet paste ( wat wel zou moeten) werd deze zonder problemen omgeruild voor een nieuwe Top service

Correct and transparent

Best price, easy, and before time delivery

Het artikel is goed. Bezorgjng prima.

Helemaal top

Alles op kort termijn geregeld.

Van moment van bestellen t/m afleveren in korte tijd

alles tip top inorde

Wederom een waterfilter voor onze Samsung Amerikaanse koelkast besteld. Prima service en lekker snel.

Op voorraad en snel geleverd

ik heb een reiniging set voor mijn EQ9 gekocht, volgens mij het goedkoopst hier. Meest blije was ik met de keuze, voorraad en snelle levering.

Snelle oplossing na incomplete levering

Ontving 4 van de 5 bestelde waterfilters. Na een mailtje hierover binnen 2 dagen de 5e filter ontvangen. Snel en prima opgelost.

prima service

snelle en correcte levering

Top!!

Duidelijke site, snelle reaktie bij vragen Snelle levertijd. Valt ruim in de Vendor Rating.

Snelle levering, alleen product is niet juist.

Ik had m.i. besteld 5 flesjes perfect clean melkreiniging. Gelijk gebeld en wordt binnen 24 uur vervangen. Perfect!

Goede klantenservice

Koolstoffilters besteld en betaald, helaas nooit ontvangen.. Na contact met klantenservice goed verder geholpen.

Goed product voor een nette prijs

Het bestellen ging vlot; een telefonische vraag over de bezorging wer netjes beantwoord en de bestelling kwam op het genoemde tijdstip.

BESTELD - BETAALD - NIETS ONTVANGEN

NIET GOED

Waardeloze filters en klantenservice

Ik heb het eigen merk filters voor mijn BORA besteld, deze werken van geen meter. De volle filters van BORA zelf zijn beter dan deze nieuwe. Daarom contact gezocht met de klantenservice. Helaas na 3 dagen nog geen reactie. Echt slecht dit!! Voor mij geen filters van dit bedrijf meer .

Storing door filter

Ik had gekozen voor een waterfilter voor mijn koffiezetapparaat. Echter na het plaatsen van het filter kreeg ik storing in het apparaat. Het filter heb ik conform beschrijving geplaatst. Na het plaatsen van een filter van het merk van mijn koffiezetapparaat kreeg ik de storing niet meer. De waterfilter van het vervangende merk gebruik ik dus niet meer. Levering van de materialen die ik besteld had waren snel geleverd en zonder beschadigingen.

Levering in orde, wel wat later dan afgesproken maar dat lag aan de post

Ik had donderdag op tijd besteld, maar ik had de levering maandag binnen. Dit lag aan de post die ik het ook niet kwalijk kon nemen, het zijn gekke tijden met het coronavirus. Wel moest ik even bellen aangezien ik geen track and trace had ontvangen, ik werd geholpen doet iemand die normaal in het magazijn werkte en niet bij klantenservice zat. Ze vroeg mij dan ook vriendelijk om een e-mail te sturen aangezien ze geen antwoord had op dit soort vragen. Dezelfde dag kreeg ik nog antwoord via de mail en mijn track and trace, hierbij werd ook gelijk gewaarschuwd dat post.nl het erg druk had. Ik denk dat als het 'business as usual' was dat ik alles in 1 keer in orde was, echter vanwege uitzonderlijke toestanden met Corona liep het anders. Ik heb genoeg vertrouwen om een volgende keer weer te bestellen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem