Super service.

Ik ben al ruim 10 jaar klant en dat zegt al meer dan genoeg. Snelle levering, goed bereikbaar bij vragen kortom top.

goede web site producten gemakkelijk te vinden.snelle afhandeling en levering,

per ongeluk verkeerde levering ontvangen. Meteen is alles in het werk gesteld mij direct het juiste te leveren. Foutje maken is menselijk. Maar perfect verholpen

Prima service & correcte, vlugge levering.

Alles tot in de puntjes geregeld. Thanks !

Goede producten. Snelle levering.

Prima bedrijf.

Keurig

Snelle en goede levering.

Goede producten

Uitstekende levering in moeilijke tijden !

Een beetje vertraging met de coronacrisis maar anders uitstekende levering...de kwaliteit van het product huismerk lijkt ook dik in orde !

Prima contact via mail.

geweldig

Snelle en goede levering

Levert snel goede webshop Komen leverings afspraken na.

snel geleverd

positief.

goed en weten waar je aan toe bent.

Enige vertraging door de coronavirus werd mijn pakketje pas en dag later geleverd, maar door goede berichtgeving wist ik waar ik aan toe was. Over het product is niets aan te merken. Werkt m.i. zoals het hoort te werken

Zeer betrouwbaar.

Kwaliteit en prijsverhouding is basis om te bestellen. Daarnaast is het een goede keuze om de verzendkosten uit te sparen bij een relatief laag aankoopbedrag.

Prima product en levering

Prima product en goede levering bij PostNL het zakje met 10 reinigingstabletjes werd alleen geleverd in een onnodig grote doos!

Supersnel en produkt zoals omschreven

Supersnel en produkt zoals omschreven

Super snel

Duidelijk en snel

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Tevreden klant

Juiste prijs, vlotte online aankoop.

Zeer snel geleverd en tegen een goede prijs.

Snel geleverd,

Kreeg een ander product geleverd dan besteld is. Dit bleek ook te passen maar was goedkoper. Kreeg het verschil binnen paar dagen teruggestort. Prima opgelost.

Snelle en correcte levering

Vlotte, duidelijl website , dampkapfilter snel gevonden. Was ondanks de coronacrisis toch snel geleverd. Bedankt !

Prima! Niets op aan te merken

Goede duidelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering!

snelle levering, prima keuze

ruime keuze in ontkalkers en onderdelen voor espressoapparaat

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem