Niets op aan te merken, duidelijke omschrijving, duidelijke site, makkelijke betaling en supersnelle levering. Top!

Snel geleverd en goede producten

De producten waren snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Keurig snel de juiste filters

Binnen enkele dagen de juiste filters geleverd voor concurrerende prijs.

Slechte aftersales

Ik had meerdere waterfilters besteld. De eerste filter was niet goed. Deze conform gebruiksaanwijzing geinstalleerd. Doch water smaakte vies en metaalachtig. Ik weet hoe het moet smaken want ik gebruik al jaren deze filters. Contact met klantenservice gehad die adviseerde andere filter te proberen. Dit gedaan en die was ok. Echter geen compensatie omdat ik volgens hen een slechte review had geplaatst. Dit was echter niet het geval. Maar bij deze dus nu wel...

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Correcte en snelle levering

Ik vind de prijzen voor waterfilters van dit type bij de merk dealer belachelijk hoog. Bij waterfilterExpert is de prijs nét iets gunstiger.

Altijd de juiste spullen geleverd en snel.

Snelle afhandeling van bestelling en snelle levering, top.

Goed en duidelijk

Goede snelle levering

Goede, snelle levering van de producten.

duidelijke aanbiedingen en snel geleverd

Geen commentaar

Snel en adequaat

Ik had mijn type koolstoffilter voor de recirculatie afzuigkap snel gevonden, besteld en de volgende dag in huis

Jokken brokkers!

Product hier besteld en achteraf bij een andere firma bijna de helft goedkoper! Er was een laagste prijs garantie bij het bestelde product afgegeven maar na dit te hebben gemeld geen enkele reactie! Jokken brokkers die waterfilterexpert!

kopen van een waterfilter.

correcte en snelle levering

Prima spullen en snelle levering

Keurig zoals het hoort.

Mooie site en vlugge bediening!

Geen enkel probleem! Prima producten !

Snelle levering!

Goede kwaliteit

Topbedrijf

Goede kwaliteit producten. Snelle levering. Goede communicatie. Redelijke prijzen. Echt een aanraden.

Makkelijk bestellen, wel verwarrend door meerdere namen.

Prima vervangend waterfilter voor de Brita matter.

snel gevonden en snel geleverd

de reinigingstabletten van het 'eigen merk' heb ik nog niet geprobeerd maar ze zijn in ieder geval stukken goedkoper.

Makkelijk gevonden en snel geleverd

Vlotte en betrouwbare service

Goede snelle levering toppie

prettig

snelle levering, makkelijke betalingsmogelijkheid, fijne site

Snel geleverd, goede prijs-kwaliteit

De waterfilters voor de koffiemachine zijn stukken goedkoper dan die van Philips en geen verschil merkbaar. Snel geleverd ook en vaak met wat extra korting.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem