Snelle levering.

Bestelling en levering verlopen zoals beloofd. Niets op aan te merken.

Prima service, snelle levering!

Binnen een dag geleverd. Goede service en goed product.

Past goed. Beter dan het origineel zelfs

Enige issue is, dat een paar dagen na vervanging, de kookplaat nog steeds “F” aangeeft. Vraag me af of dit komt doordat het een huismerk is

Goed, maar kan beter

Filtertabletten besteld. Tabletten waren prima, maar werden in een doos geleverd. Dit kan beter en goedkoper in een reguliere envelop.

Ronduit slecht!

Mijn pakket is nooit geleverd op de dag dat het beloofd is, volgens post nl was ik niet thuis. Wij vertrokken de dag erna op skievakantie. Toen ik erna mijn pakket in de parcelshop wou ophalen was deze al terug mee genomen voor de afzender ( waterfilterexpert) volgens post nl, raar want die dag kreeg ik melding van waterfilterexpert dat ik voor ontvangst had afgetekend. Tot op heden das meer dan 3 weken beloofd waterfilterexpert het terug gezonden te hebben en heb nog niks gekregen , ik heb wel betaald!!! Dit kan echt niet! Ik zet mijn advocaat hierop!!!

Snel en compleet geleverd

Goed verpakt geleverd volgens de beloftes op de site. Prima alternatief voor dure Saeco-filters!

Goed verpakt en goede en snelle levering .

Prettige website, snelle levering. Filter past prima!!

Nice!

Goede kwaliteit voor een toegankelijke prijs!

Snelle, goede, goedkope levering

Wat moet je er nog meer over zeggen :) Better, faster, cheaper.

Ook prima adres voor alternatief

De A-merken van elke fabrikant worden natuurlijk altijd door hen geadviseerd. Hier kun je voor een nette prijs tenminste een alternatief product verkrijgen. En snel thuis bezorgd.

Netjes en vlot geregeld! Keurig op tijd bezord!

Uitstekend!

Ruim aanbod en vlot geleverd

Ff googlen en bestellen. Levering werd bij de buren gedaan zonder enig probleem. Prima service.

past goed

Snel ontvangen

Besteld, snel en netjes ontvangen.

Snelle service. Makkelijk te volgen. Top!

Super service

Snel en zoals belooft.

Bestelling nooit aangekomen

Nooit geen klachten over WaterfilterExpert, altijd correct en snel. Maar de laatste zending is jammer genoeg nog steeds niet aangekomen. Ik was het even uit het oog verloren, maar we zijn bijna een week verder en de track&trace van Postnl geeft no steeds 'wordt verwacht' aan.

Snel geleverd. Tevreden klant.

Snelle reactie en de juiste spullen.

Prima.

alles werkt heel goed

alles werkt heel soepel

Vlotte levering

Ondanks oude afzuigkap toch juiste filter gevonden.

Goed product, niet duur.

Hele goede service

Er was iets fout gegaan bij de levering. Is snel en zonder problemen hersteld

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem