De service en de snelle levering

In deze tijd service en levering, klasse!!!

Super! Gekregen wat ik besteld heb op de afgesproken datum, tijd en onbeschadigd!!

TOP

positivo

snelle correcte levering

Prima service.

1 Product te weinig geleverd. Naar een mailtje, de volgende dag netjes nageleverd.

Vlotte levering, prima service.

top en de goedkoopste

perfect geregeld en snelle verzending

Snelle levering en netjes verpakt!

Snelle en goede service

Website duidelijk Snell verzending

Snel en makkelijk

Goederen worden snel verzonden en het bestelproces is erg makkelijk. Al meerdere keren besteld en telkens snel geleverd.

Heel snel gegaan alles perfect

Heel goede ervaring raad ik aan zal ik weer doen

, product stecht te zien op foto

Product niet juist, wat n verzendkosten absoluut niet klantvriendelijk, product slecht te zien op site/ foto.

Goed en snel

De juiste producten ontvangen, die overigens netjes verpakt waren. Artikelen zaterdagavond besteld en maandag middag ontvangen.

Snelle verzending

Snel en goede prijs.

zeer goed

van bestelling tot levering ging allemaal goed. We werden goed op de hoogte gehouden.

Ik had graag gezien dat het via brievenpost geleverd zou worden, hoef je niet thuis te zijn. Naar mijn idee kan dit ook makkelijk.

Snel levering en goede prijs

Ik ben tevreden met snel levering en goede prijs

Heel snel geleverd

Correct en snel geleverd

Zeer goed product regen een scherpe prijs. Is een aanrader. Na een bijzondere slechte ervaring met amazon.de was dit een verademing.

Alles naar wens verlopen . Gekocht product beantwoordt volledig .

Nieuwe keukendampkap geplaatst in inox . Daar zat één staal bij met een doekje om dit materiaal netjes te maken . Aangezien dit prima werkte, heb ik gewoon naar dit product gezocht en bij jullie gevonden . Bovendien was het daar aan de beste prijs . De levering is verlopen zoals beschreven op de site . Dus, alles prima naar wens verlopen .

Vandaag besteld, volgende dag in huis.

Goed product voor goede prijs. Snel geleverd.

goed en snel geleverd

Nog weinig gebruikt maar ga ervan uit dat het product goed is!

Prima ervaringen

Goede en duidelijke website. Snelle levering.

snelle en goede levering

overzichtelijke web

Ik ben tevreden

super!

Dit is mijn 2e bestelling. Huismerk waterfilters passen perfect. Zowel op mijn oude Saeco en mijn nieuwe Siemens. Ook de onderhoudsmiddelen zijn kwalitatief en prijstechnisch uitstekend.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem