Snelle levering juiste product 👍🏼

misleidende bezorgtijd op website

op vrijdagmorgen voor 11:00 uur 's morgens, heb ik mijn koolstoffilters besteld in de volle overtuiging dat ik ze de volgende dag, zaterdag, bezorgd zou krijgen. Want dat is wat Uw website beloofd, voor 23:00 uur 's avonds, besteld de volgende dag bij u thuis. Maar nee hoor, dinsdags werden de koolstoffilters pas bezorgd. Ik vind dit foutieve voorlichting, mijn advies is haal deze kreet van Uw website.

Service is oke

Duidelijke site met veel info en supersnelle service. En dit ook nog eens tegen een gunstige prijs!

Snelle service, ook naar België!!

prima service

snelle leverign an het juiste product gekregen

Duidelijke website, snelle levering

Na informatie aanvraag, zeer snelle reactie en daarna na bestelling ook zeer snelle levering. Top!

Correcte service!

Ik ben heel tevreden over jullie werking. De vorige keer lekte mijn filter en jullie stuurden mij een nieuwe op.

Goede zaak

Alles op voorraad snel geleverd

Alleen de post doet niet goed ze werk

Goede ondersteuning en snelle levering

Ik was niet zeker dat ik de juiste filter had gekozen, dus vroeg ik om advies en kreeg dezelfde dag al antwoord waarna ik de filter bestelde. Enkele dagen was hij thuis en ligt klaar om over enkele maanden de huidige te vervangen.

snelle en correcte levering

Levering en afhandeling gewoon zoals het hoort

Het filter zag er prima uit. De werking kan ik niet meten maar ik vertrouw erop dat hij naar behoren werkt. Alleen jammer dat de bij geleverde beugels ook voor het filter zelf te groot zijn. Mijn beoordeling zou beter geweest zijn als die paste.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goede en snelle service

Gewoon goed.

Vlot, up-to-date informatie en service

WaterfilterExpert.nl levert prima online service. De prijzen zijn goed en in mijn geval (filter afzuigkap) altijd lager dan bij andere leveranciers. Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van de levering, ook zonder account. Kortom zeer tevreden!

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Prima prijs/kwaliteitsverhouding, eenvoudig bestellen, snelle levering en uitstekende communicatie.

zeer goed

filter past perfect,👍👍 levering iets minder

Nog geen pakket mogen ontvangen

Nog steeds geen pakket ontvangen, telefonisch slecht geholpen. Mijn pakket zou bij post.nl zijn, volgens track en trace is het nog niet bij post.nl. Ze kunnen mij niet zeggen waar het pakket is, wazige toezegging dat eerste pakket niet aangekomen is en dat vrijdag de vrachtwagen stuk is van post.nl, 2e pakket ook niet ingescand. het is nu maandag 17 00 uur. Via post.nl geen duidelijkheid. Ben echt benieuwd of via deze weg wat bereikt wordt.

Ik wacht nog op de een week geleden bestelde producten ; )

Dus over service kan ik nog erg weinig zeggen vandaar de matige beoordeling. Het zullen normaliter best aardige en competente lui zijn die Waterfilter Experts maar de 8 dagen geleden bestelde en reeds betaalde waterfilters zijn dus nog niet gearriveerd... Ik ga er vanuit dat er daar ergens iets mis is gegaan en dat het allemaal wel goed afloopt en dat we uiteindelijk onze bestelde producten gewoon ontvangen of bij "niet voorradig" zijn de centjes gewoon weer zonder gezeur terug krijgen... Had een tijd geleden ook bij hun besteld en toen ging het gewoon goed en ga er vanuit dat we er wel uitkomen en dat we niet in onnodige actie hoeven te komen ; )

Op tijd en snel

Snel en product volgens foto en omschrijving

Kwaliteit en snelheid

Ik bestel hier al jaren.

Doen wat ze beloven en de laagste prijs

Zocht voor een afzuigkap filter, via Google deze website gevonden, zag er betrouwbaar uit en dat is het ook gebleken. Qua prijs het voordeligste en product was binnen de beloofde dag binnen.

Snel, betrouwbaar en voordelig

Prima webshop, reeds aantal keren besteld hier. Altijd snel, duidelijk en betrouwbaar met een scherpe prijsstelling. Aanrader!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem