Verrast door de foute levering

Goede prijs, snelle levering, makkelijke website. Echter, 2 items besteld, slechts 1 item ontvangen. Zelf contact moeten opnemen met Waterfilterexpert om dit te melden. 2e item dag nadien ontvangen. Nog een opmerking : vermits wij een bedrijf zijn en geen privépersoon heeft het geen zin dat Post.nl zich aanbiedt op zaterdag. Dan is het bedrijf gesloten. Altijd levering op werkdag voorzien aub.

Snelle levering en goede prijs.

De levering was super snel. Makkelijk te bestellen en qua prijs erg concurerrent. Zeker aan te bevelen.

Positief.

Snele service, prima bedrijf.

Snelle levering ,goed product.

Snel geleverd de dag na bestelling.

Prima prijs, snelle levering.

Prima service, snel en goedkoop. Score 10

Prima servce en goedkoop

goed product en snelle levering

goed product

Snelle service en direct verzonden. Dag erop in huis. Een verbeterpunt wat mij betreft is het reduceren van de mailtjes die je krijgt na de bestelling. Fijn dat ik op de hoogte gehouden wordt maar 6 mailtjes en dan ook nog van PostNL is wat mij betreft niet nodig. Al bij al goede service.

Snel en voordelig

Volgende dag in huis en dat voor de helft van de prijs wat anderen vragen

Top service, snel en correct

Prettig, goed , snel en goed omschreven en kwalitatief ook 100% goed

snel geleverd en voordelig

Makkelijke site, voordelig huismerk en vlot geleverd

Excellent service in all aspects

The part I needed was easy to locate on the internet site, ordering and paying for the part was easy and what really impressed me is that the part arrived within 24 hours, as promised at time of ordering and communication was excellent. On time delivery was refreshing as I have often been let down by suppliers promising a delivery date and failing to keep it. Good job WaterfilterExpert.

Na een foute zending werd dit prima opgelost en dezelfde dag nog

Alles prima geregeld en voor een lage prijs

De artikelen (ontkalkingstabletten) worden snel geleverd en de prijs is beduidend lager dan bij andere aanbieders. Klasse.

Goefe gebruiksaanwijzing

Wat gevraagd is wordt ook snel geleverd 👍

Heel goed en zal jullie ook aanbevelen bij anderen wanneer het kan !

Is heel goed

Zie boven

Snelle levering en goede prijs

Normaal kochten wij waterfilters en ontkalker voor het driedubbele. Prijzen hier zijn veel beter. Ook snelle levertijd. Via de mail word je netjes op de hoogte gehouden. Niks te klagen!

Prima service en snelle levering

Goede website makkelijk bestellen en een uitstekende info richting klant

Netjes gehandeld

Ik had op de site een nippel voor mijn koelkast besteld. Helaas had ikzelf de verkeerde besteld. Na een e-mail gestuurd te hebben gaat waterfilterexpert.nl dit voor mij oplossen door de goede op te sturen. Snelle reacties op e-mail Snelle verzending. Goed contact.

Zeer goede winkel

Zeer snelle levering,alles correct verlopen

Keurig verpakt en snel verzonden

Ik ben helemaal tevreden.

helemaal goed

Snel en op tijd

Topservice!

Filter niet meer te vinden in traditionele handel en hier op 2 dagen probleem opgelost !

goede ervaringen de afgelopen jaren

Goede service, snel bezorgd, wacht alleen op alternatief voor smartfilter

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem