snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

met weinig moeite het door mij gezochte artikel gevonden tegen een alleszins redelijke prijs, correcte snelle bezorging

Goeie merk producten

goeie kwaliteit, ik ben blij met de snelle levering in service van de Waterfilter Expert

Goed service

Alles goed.

Helaas is mijn filter nog niet in huis. Maar na een mailtje kreeg ik direct een reactie terug. Fijn. Hoop dat de filter er nu snel is. Foutje bij postnl.... Afwachtende klant

Senelle en efficiënte levering

Ik bestel al jaren mijn waterfilters bij WaterfilterExpert.nl. Mijn model is steeds op voorraad en het wordt bijzonder snel geleverd. De bestelling is verzorgd en trouwe klanten krijgen een korting bij de volgende bestelling

Alles was goed geregeld. Bezorging snel

Goed product en scherpe prijs snel geleverd

Prima product tegen een scherpe prijs. Deze filters zijn kwalitatief minstens zo goed als het dure origineel. Overzichtelijke webshop met duidelijk bestelproces. Levering al de dag na bestelling.

Geweldige service

Snelle levelering

Ik had problemen met het bestellen van mijn filter. Ze hebben me heel goed geholpen zodanig dat het toch lukte. Zeer snelle levering

zeer goede bedrijf

zeer goede filters

snel en goedkoop

mijn bestelling was er de volgende dag en het paste ook nog

Zeer goede ervaring

Het bestellen en leveren verliep probleemloos, zoals het hoort. Wat ik me niet goed gerealiseerd had maar het staat als je verder kijkt wel op de site, dat het om een vervanger voor het origineel gaat. Hoe dat in de praktijk gaat bevallen kan ik nog niet zeggen. Ik heb er wel vertrouwen, ter vergelijking, het huismerk inktpatroon werkte in mijn printer ook goed. Puntje van aandacht is wel de veel te grote doos waarin de ingepakte filter werd vervoerd. Dat zou ik in deze tijd niet duurzaam noemen. Zo'n doos neemt veel meer ruimte in tijdens opslag en vervoer.

Gewoon goed

Gewoon goed. Besteld en geleverd.

In een woord klasse

Mijn beoordeling is in een woord uitstekende dienst van bezorging.

Alles correct.

Correcte en klantvriendelijke transactie.

Goede en snel levering.

Zeer snelle service vriendelijke medewerker aan de telefoon

zoals verwacht

op tijd geleverd, precies wat ik verwacht, niet goedkoop voor een paar ringetjes maar wel onontbeerlijk.

Prettig contact

Vrijdagavond Gemaild om te vragen welk filter wij nodig hadden, op zaterdag snel al een antwoord en aan de hand daarvan direct de bestelling gedaan. Snelle levering en ook al geplaatst.

geweldige service!

Ook telefoniche zeer goed geholpen

Prima product en snel geleverd

Koffiefilter (antikalk) voor onze espresso apparaat, prima product en geen klachten, doe5 wat tie moet doen.

Na 1 keer douche direct verschil!

Ik merkte overduidelijk direct een verschil, het water lijkt zachter te voelen. Huid en haar zijn minder droog, ziet er beter uit en voelt fijner aan. Ik heb de fluoride filter, best raar alleen ik zie nu resten van kalk (of iig wit) wat overblijft na het douche wat ik voorheen niet had. Ik ben erg benieuwd of de filter daadwerkelijk 3 maanden lang zo goed blijft filteren en kijk er naar uit om andere filters te testen. Bedankt voor jullie werk!

Gewoon 100% tevreden, niets op aan te merken !!

Gewoon 100% tevreden, niets op aan te merken !!

Correcte en snelle levering van het juiste product

Zie boven

Zou ik zeker aanbevelen

Prima in prijs en snel geleverd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem