Snel geholpen en klantvriendelijk

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goed product, snelle levering

Goed product. Veel keuze op de site en snelle levering. 1 nadeel vind ik dat ik 5 e-mails heb ontvangen op dag van bestelling. Misschien dat jullie dit kunnen beperken.

Duidelijke procedure, snelle levering. Klasse !

Snel besteld en snel geleverd

Al jaren bestellen wij waterfilters voor onze Samsung koelkast bij WaterfilterExpert. Prima en duidelijke site en altijd snel geleverd tegen een goede prijs.

Snel en goed

prima service

Netjes op tijd.

Alles OK!

Kan niet beter.

Op vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Op zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Kan niet beter. Ook mooi geleverd door post.nl.

Kan niet beter

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis dus top werk geleverd

snel geleverd

Hetgeen ik heb besteld werd snel geleverd

Topdienstverlening

Top qua service en snelheid. Sterk aan te bevelen!

Juiste producten voor de juiste prijs

Snel opgezocht, bestellen en bezorg op de afgesproken tijd en locatie.

Prima website, gunstige prijs.

Duidelijke website, snelle levering tegen gunstige prijs.

Ruim assortiment.

Ze hebben een ruim assortiment en voor een vriendelijke prijs. Volgende dag in huis in prima verpakking. Top.

Zoals gewoonlijk super tevreden!!!

Ondertussen de 6de bestelling en super geregeld. Tot binnenkort

koolstoffilter voor de afzuigkap bestelt snel geleverd en prijs kwalieteit Goed

O zo makkelijk een koolstoffilter voor de afzuigkap bestellen Via het handige bestelproces ben je zo klaar en bestel je de juiste Volgende werkdag in huis

Snelle levering, redelijke prijs

Prima bedrijf

Wat een super bedrijf! Gisteren ontvingen wij 3 koolstoffilters, waarbij van één de bevestigingsknop afgebroken was. Dit hebben wij direct gemeld en kregen bericht van hun dat ze een nieuwe zouden sturen. Deze is door ons de volgende dag in goede orde ontvangen. Wat een top service!

Duidelijke website en snelle levering!

Snelle levering!

Kan niet beter.

Na een email gestuurd over een kwijtgeraakt onderdeel van een watercooler werd ik prompt terug gemaild dat zij de onderdelen hadden. Een uitstekende service.

Niets op aan te merken

Alles geleverd netjes op tijd zoals vermeld was

Goed passend product en geleverd volgens belofte!

Een goed passend product geleverd gekregen èn volgens afspraak afgeleverd. Had even wat last bij de betaling. Ik heb gekozen voor betaling achteraf. En dat ging niet helemaal goed. Ik heb gewacht en kreeg een herinneringsmail met een vervolgknop. Die heb ik gebruikt en toen liep alles vlekkeloos. Waar kan dat nog: betalen na aflevering? Dank voor de service!

Goed product en snelle levering

Wij gebruiken het waterfilter voor onze Saeco espresso machine. De filters zijn goed en worden snel en voor een aantrekkelijke prijs geleverd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem