Overzichtelijke website. Snelle bezorging

Heel erg goed. Snel gevonden wat ik moest hebben en snelle afhandeling.

Super ervaring

Produkt perfect levering perfect

perfecte afhandeling van het dossier

gebruiksvriendelijke website

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Prima snel geleverd.

Goede product voer goed prijs.

Juiste product snel en compleet geleverd!

Bestelde product incl. handleiding op tijd geleverd!

correcte levering

correcte levering volgens afspraak

Levering liet op zich wachten bij PostNL. Na mailtje aan WaterfilterExpert vrijwel meteen reactie dat ze een nieuwe filter zouden toesturen, dag later in huis. Keurige service!

Aanrader

Voordelig geprijsd en goede kwaliteit

Is a very efficient service.

The order was delivered quickly and I was kept update of the day of arrival.

duidelijke omschrijving en foto op de site en snel in huis.

Goede alternatieve filters

Snel geleverd, kwaliteit zoals origineel maar dan veel gunstiger geprijsd.

Uitstekend.

Overzichtelijke site, goede prijs en snelle levering.

Rappe service, goed verpakt en prijs

Snelle service en tot aan de aflevering goed geïnformeerd. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Helaas niet best

Heb via mijn typenummer filters voor mijn espressomachine besteld. Helaas ze passen niet. Om ze retour te sturen moest ik eerst bellen met de klantenservice. Dit gedaan, maar werd direct afgescheept en moest mijn klacht maar per mail verzenden. Dit heb ik ook gedaan, maar heb nog steeds geen reactie gehad.

Snel, goed verpakt en goede prijs!

Rappe service en tot aan de aflevering goed geïnformeerd. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Snelle en complete levering

Webwinkel is overzichtelijk, waardoor benodigde spullen, voor een bepaalde apparaat, snel waren gevonden. Levering was compleet en snel.

perfect zoals verwacht

scherpe prijs, perfecte snelle levering

Helemaal tevreden

Makkelijk op te zoeken wat je nodig hebt en makkelijk te bestellen. Volgens een snelle levering en dit alles tegen een concurrerende prijs. Top en graag tot een volgende bestelling

Correcte verwerking van de bestelling.

Makkelijk om te bestellen, vlugge en correcte levering

Gewoon prima geleverd!

Heldere omschrijving van het produkt, is exact als op de website.

Levering is snel, mooie prijs en goed verpakt.

Snel levering. Het product heb ik nog niet gebruikt maar het moet goed zijn omdat het een originele product is.

Supersnelle levering en goede prijs.

Bij de volgende verwisseling van de filters ga ik zeker hier ook bestellen. Goed product voor een lage prijs en snel in huis.

Super snelle levering en goede service.

Meerdere keren al besteld. Eerst een verkeerd product bestelt, werd gelijk opgelost (gratis) en alles op alles gezet om nu in een keer het juiste te krijgen. Top service en hele snelle levering.

Filter voor mijn heetwaterkraan

Snel besteld, betaald, meteen een track en trace. Blijkbaar was het erg druk. Na een kort contact met de firma opgelost.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem