er is iets fout gegaan maar alles is perfect opgelost

ik heb een goede ervaring met uw bedrijf,alles wordt keurig afgeleverd

Goede service, zou fijn zijn als je zelf ophaal punt kunt kiezen

Goede servische

Snel en goed geleverd.Goede informatie .

Niet verder zoeken

Deze shop is helemaal prima: scherpe prijzen, snelle levering, heldere communicatie. Niet verder zoeken en gewoon hier bestellen...

Makkelijk bestellen; nette prijzen; keurig uitgevoerd.

Uitstekende service en snelle levering

Wederom een prima service en snelle levering van mijn waterfilter. Al jaren zeer tevreden klant!

snelle levering.

bestelling snel ontvangen,en de 10%korting ook leuk!!plus nog 6%kortingskaart aanwezig voor de volgende aankoop.top.

snel ontvangen

Goedkopere oplossing gevonden voor ontkalken koffiemachine

Prima zaak volgende dag bezorgd En veel merken koolstoffilters voor allerlei merken afzuigkappen. En prima prijs.

De producten zijn goed

Gewoon prima die koolstoffilters

Goed en snel geleverd aan een democratische prijs!

Goed en snel geleverd aan een democratische prijs!

Simpel en goed

Simpel te bestellen en goed en snel geleverd tegen een scherpe prijs

voordelig

Zeer snel en zeer goedkoop Alles goed verpakt en snel

Zeer goede webwinkel

Had 2 artikelen besteld en per abuis was er maar een afgestuurd, mail gestuurd dezelfde dag en kreeg ook meteen antwoord en het artikel is meteen nagestuurd.dit is service zoals het moet zijn. Onze complimenten

Prima geregeld!

Producten goed verpakt en snelle levering.

Alleen goede ervaringen mee

Ik bestel regelmatig spullen voor mijn Jura, goedkoper als in de Jura zaak en levering altijd supersnel, meestal in één dag. Super!

Goed product, snelle levering

Lage prijs. Ondanks de feestdagen toch snel in huis.

Prima levering, op afgesproken tijd en goed product.

Waterfilterexpert levert goede kwaliteit, met aardige aanbiedingen. Heb dit keer een Britta-aanbieding gekocht, maar eigen merk is goedkoper en van gelijkwaardige kwaliteit.

produkten goed, levering erg slecht!

Dinsdagavond besteld met de mededeling dat het donderdags bezorgd zou worden. Donderdag geen pakketje, vrijdag niet, zaterdag niet! Uiteindelijk pakket pas op maandag ontvangen. WaterfilterExpert legt de schuld bij PostNL maar zoals ik het kon zien was het pakket pas vridag avond afgegeven bij PostNL....

Ben super tevreden

Prima bezorgd

Effectief snel en netjes afgeleverd

Snel, foutloos.

Bedankt, kreeg precies op tijd promotie emails. Gelijk besteld de volgende dag mijn filter vervangen, prima zo!

Snelle service en niet duur

een snelle service ik had de ene dag besteld en had het de volgende dag in huis en niet duur

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem