Zeer goede service

Netjes afgehandeld

Prima produkt

Prima prijs en een goed product

Correct over de ganse lijn

Zeer tevreden - snelle en correct afhandeling. Geen overbodige verpakking !

Snelle levering zoals gebruikelijk

Eigenlijk verloopt het zoals altijd, vlekkeloos en snel. Bij mogelijke problemen is er altijd een oplossing. Kortom, hier moet je bestellen.

Snelle en goede levering

Prima levering, je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Goede service en snelle levering

Eerst via de telefoon nagevraagd welk filter de juiste was en toen besteld. Van alle stappen netjes op de hoogte gebracht.

Gewoon goed

Overzichtelijk site en bij bestelling wordt je op de hoogte gehouden waar je bestelling is en gewoon goede producten wat de helft scheelt

allen maar goede ervaringen

zie boven

Gewoon een topbedrijf .

Ik ben al 8 tot 10 jaren klant bij Waterfilterexpert en tot zeer tevredenheid , ik bestel 2 keer per jaar een nieuwe filter voor mijn LG koelkast ( vandaag Besteld morgen in huis ) . De laatste filter was bij aankomst stuk , ik gebeld naar Waterfilterexpert de volgende dag had ik alweer een nieuwe , top service , ik heb voor dit bedrijf alleen waardering .

Alles perfect.

goed product snelle levering

vandaag besteld morgen in huis

Blij en tevreden

Duidelijke omschrijving op de website. Vergelijken van de prijzen. In plaats van een duurdere koelkast filter , nu de goedkopere versie. Werkt prima!

perfecte aflevering - ik heb een opmerkingen

het pakje is binnen de afgesproken termijn afgeleverd. Misschien één suggestie : geeft eventueel de mogelijkheid om het pakje in een afhaalpunt af te halen.

prima service.

vlotte bestelling.

Ok

Ok

Snelle levering, goed product voor prima prijs

Snelle levering, goed product voor prima prijs

Vlotte service

Product werd snel geleverd.

Goed en snel

Heel aardig de herinnering dat het materiaal vermoedelijk al ver opgebruikt is. Was inderdaad zo. Bestelling geplaatst en wederom snel geleverd. Top

super

snelle afwerking alleen te veel mails

zeer goed! snel en betrouwbaar!

Wat ik zeer fijn vind is de e-mail om mij eraan te herinneren dat mijn filter moet vervangen worden. Dit wordt niet zo expliciet gezegd, maar na een half jaar krijg ik een mail ; tussendoor zit mijn mailbox niet vol met reclame van waterfilterExpert!

Zeer snel!!!

Het bestellen en het krijgen van het product gaat zeer snel enige minpunt is de hoeveelheid mails wat je krijgt wanneer je eenmaal hebt besteld.

Goed.

Alles prima. Alleen betaling ging mis

Producten zijn goed, maar iets milieubewuster kan wel.

Nogmaals, de bestelde producten zijn goed en naar verwachting. Maar op het moment dat ik 2 rubber ringen en een klein tubetje onderhoud vet bestel. Wat prima door de brievenbus kan. Deze producten worden vervolgens in een doos verpakt waar ook 6 kilo koffie in zou kunnen. De loze ruimte wordt opgevuld met plastic. Vindt ik dat vandaag de dag erg stuitend.

goede service en direct geleverd👍

Service post.nl is slecht. Klacht ingediend. Zal leveren in bepaald tijdvak, helaas veel te vroeg bezorgd. Zal volgende dag bezorgd worden, kijk op de app en mail, pakket is bezorgd, maar niet voor de 2e keer. Gewoon afgeleverd bij een ophaalpunt. Je maakt afspraken, kom die dan ook na. Ik neem speciaal vrij om thuis te zijn om mijn pakket in ontvangst te nemen zodat post.nl maar 1x langs hoeft te komen.

Prima transactie

Soepele afhandeling van de order, betrouwbare verkoper!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem