Makkelijk besteld en snel in huis

Prima webshop, zoals je tegenwoordig verwacht als je online aankopen doet.

Correcte behandeling, goede service

Snel geregeld

Goed product en snel ontvangen.

Zoals gewoonlijk alles perfect!

Vraag via email snel en afdoendebeantwoord. Vervolgens items snel geleverd.

Goed en snel

Ook vraag snel beantwoord

Alles verliep zoals voorzien

product makkelijk te vinden product bij meerdere aantallen is goedkoper snelle levertijd

Goede service en after sales.

Geven perfecte service, leveren snel en ook na de koop zijn ze aanspreekbaar.

Makkelijk besteld, snel ontvangen

De bestelling is makkelijk. Het is niet verplicht om een account aanmaken en een snelle levering. Ik vindt het top !!

Fantastische service

Snelle levering en goede en goedkope spullen

We bestellen, en de bestelling komt netjes verpakt bij de klant. Wij zijn heel tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding

Producten makkelijk te vinden, goede prijs, snelle levering

Altijd goed

Ruim assortiment, nette prijzen en snelle service!

Vertrouwd product goede prijs.

Overzichtelijke website, snel in huis.

top

lekker snel in huis, en kwaliteit ziet er op het eerste gezicht prima uit. dus waar voor je geld

Goede filter snelle levering

Mijn ervaring met het bedrijf is goed

Goed filter, snelle levering

Makkelijk te plaatsen, en zou handig wezen als er ook een directe link is naar overige accessoires zoal de slang die er bij hoort. Maar vreemd dat er bij elke regio dezelfde tijd wordt aangehouden om het filter te wisselen. In noord Holland zal men langer met een filter doen dan in het oosten dus daar zou beter vermeld kunnen worden.

Goed. Verzorgd en de volgende dag in huis

Erg makkelijk bestellen via de pc en de volgende dag al in huis

Snelle levering en goed product

Het water proef goed en mijn waterkoker blijft zonder kalk.

Duidelijke uitleg omtrent artikel.

Goede website met duidelijke omschrijving Snelle levering met track en tracé.

duidelijke beschrijving

bij het artikel stond duidelijk voor welk apparaat het geschikt was of hoe je daar kon achter komen.

Al vaker besteld en steeds vlot geleverd. Filters gaan precies 6 maanden mee.

Snelle en complete levering voor een prima prijs.

Het is moeilijk aan te geven of het waterfilter goed zijn werk doet. De levering van het product en prijs is in elk geval uitstekend. Ook de reinigingstabletten zijn goed, die kan je wel goed controleren

Uitstekend geholpen om een oplossing te bekomen voor de waterslang naar een amerikaanse ijskast. Als niet-professoneel is het moeilijk om de nieuwe materialen als Teflon waterslangen en hun koppelingen te kennen. In de plaats van verkeerde zaken heen en weer te sturen ben ik zeer goed geholpen met de keuze, en ook bij de installatie. Met dank, Ik vertel het voort.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem