Goede en snelle verzending

Snelle levering, product prima

Snelle levering, product prima

Perfect geregeld

Bestellen, 1 dag later geleverd

goedkoop .snelle bediening.veel keuze.

Beste dank voor de vlugge bestelling.Raar maar waar filters werken zoals de britta filter en zijn zoveel goedkoper.

Dit maakt online shoppen waar het voor is bedoeld is.

Prima service,en goede levering,goede gebruikers vriendelijke sit Goede verpakking. Zeer tevreden

Zeer snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt

heel vlug geleverd

Niet dat de snelheid primeert ; het aangekochte artikel had zeer aantrekkelijke prijs, maar als dan ook nog zo vlug wordt geleverd scoor je als leverancier

Verwachting voldoet in alle vormen

Verwachting voldoet in alle vormen

zeer goed

snelle levering , klasse !

top

top

Filter voor mijn frigo besteld en direct bij mij thuis.

Eerste maal en niet de laatste maal .Perfect.

Probleemloos

Even gevraagt of ze het juiste filter hadden geen probleem volgende dag in huis

Heel snel

Ik heb besteld wat ik nodig had op een tijdstip dat het bedrijf gesloten is. Heel snel kreeg ik het bericht dat het bestelde de volgende dag verzonden zal worden. De dag erna is is het bezorgd op de tijd die er werd aangegeven. Ik heb besteld met after play. Dit is de eerste keer dat ik dit op deze manier doet. Ik heb de factuur gelijk betaald. Gisteren kreeg ik het bericht dat ik bij betaling 259603539 moet vermelden. Maar dat is mijn fout.

Goede communicatie, vlug geleverd dus prima

Goede communicatie, vlug geleverd dus prima. Goed voor herhaling

Product op tijd en goed. Prijs ook goed

Product op tijd en goed. Prijs ook goed

het juiste product werd snel geleverd.

Snel geleverd en passend

Snel geleverd, goede prijs en de filter past mooi in mijn afzuigkap.

perfect en snelle levering

beter kan niet en zeer goede prijs

Alle lof voor levering en werking maar wel een minpuntje : het aanbrengen van de filter gaat erg zwaar (bang dat het filter huis afbreekt bij forceren). Heit is me wel gelukt maar met veel moeite. Kan dat beter?

Product op tijd en goed. Prijs ook goed.

Voordelig alternatief voor origineel, snelle levering

Voordelig alternatief voor origineel, snelle levering

zeer goed

goede service prima

Het product voldoet volledig aan de omschrijving

De levering van het product, dat volledig aan de omschrijving voldoet, werd snel en accuraat geleverd

Snel en goed

Snelle service, goede producten, duidelijke omschrijving. Ideaal voor benodigdheden voor de espressomachine en filters voor de afzuigkap. Bestel inmiddels standaard bij deze webwinkel. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Het aantal status-updates mag wel wat minder. Volgens mij krijg ik wel 6 of 7 mailtjes na 1 bestelling. Dat mogen er zeker 3 minder zijn: 1 met bevestiging bestelling(+betaling), 1 met bevestiging verzending en 1 erna voor bevestiging ontvangst(+vraag review) lijkt mij meer dan voldoende. Maar zolang dat het enige is waar ik over te klagen heb, plaats ik mijn volgende bestelling gewoon weer hier :-)

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem