Jammer dat er zo'n grote doos om 2 kleine zakjes zar

Kwaliteit en snelle levering

Heel veel keuze met voldoende uitleg om het correcte materiaal te vinden op de website. Heel snelle legering!

Snelle levering en leuke actie

Helemaal tevreden als inmiddels trouwe klant van water filterexpert!

Nog beter

Mag beter zijn voorbeeld als ik niet thuis bent André tijd regelen via online om de spullen huis sturen

Snelle en goede levering

Levering binnen 1 dag. super

prima produkt

Snelle levering! Goed product en op de hoogte gehouden wat de levering betreft!

Snelle leveringen!!

Altijd snel geleverd en alles goed verpakt

prima producten

snel, correct, behulpzaam

Snelle levering, beste prijs voor Brita

Prima ervaring: vlotte bestelling, snel geleverd, duidelijke communicatie over het bestel- en leveringsproces, zonder enig probleem

Snel geleverd voor een prima prijs

Snel en efficiënt geleverd. Prijs OK.

geweldig!

Gewoon zo doorgaan

Supersnel geleverd 👌🏻🤙👍

Geweldige service

Professioneel behandeld en afgehandeld.

Snelle levering en kwalitatief goed artikelen

zowel de filters als de levering zijn ok.

Zeer vlotte levering.

Super snelle levering

Super snelle levering Goedkoopste

Professioneel behandeld en afgehandeld. Zo hoort het.

Zie bovenstaand vakje.

Levering en niet nakomen van afspraken

Ik had Jura reiningingstabletten in het weekend besteld, maar deze werden niet volgens de leveringsvoorwaarden geleverd. Zowel op woensdag als vrijdagmiddag nog niet aangeleverd, dus maar weer even gebeld en gemaild. Wel excuses gemaakt, dus zou nu zaterdag afgeleverd worden wat uiteindelijk ook het geval was. Na deze beoordeling heeft het bedrijf zijn fouten erkend en beloofd beterschap voor de toekomst. Men heeft ook een coulance regeling toegepast. Dus uiteindelijk goed opgelost.

Heb hier vroeger ook al gekocht en van jullie eigen merk en steeds heel tevreden !

Enorm vertraagde levering, erg traag in communicatie

Er is / blijft ondertussen al geruime tijd een order hangen tussen WFE en PostNL. Op mail wordt traag gereageerd en ik heb nog geen enkele update omtrent de order en/of een nieuwe order

Pakket nog steeds niet ontvangen.

Mijn pakket zou 5 november kunnen opgehaald worden in een afhaalpunt. Het afhaalpunt heeft mijn pakketje nooit ontvangen. Ik twijfelde eerst nog om hier te bestellen aangezien men met postnl levert in België maar heb toch besteld. Heb hier natuurlijk weer meteen spijt van aangezien ik weer achter men pakket kan aanzitten van €70. Alweer een jammerlijke ervaring.

Snelle levering uit ruime keuze

Toen ik uitendelijk had uitgevogeld welk filter ik nodig had ging alles als vanzelf. Prima dus. Prijs conform verwachtingen.

Snelle levering en klopt volgens omschrijving

Blij met de aankoop.

Perfect!

Gemakkelijk besteld Overzichtelijke site Goedkope prijzen Snel en correct geleverd

Goede en betrouwbare webwinkel.

Perfecte en snelle levering van de bestelling.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem