perfect bediend

Correcte en snelle service

Bestelling gedaan, super snel bezorgd. Helemaal goed! 👍

Overzichtelijk en snelle levering

Meerdere malen hier wat bestelt, en op voorraad. Snelle en goede levering via post nl. Direct mail terug en duidelijk.

Beste prijs, goed product, snelle levering

Vorig jaar ook besteld, dat beviel goed dus nu weer de beste prijs en snelle levering.

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Uitstekend product

Uitstekend product tegen zeer aantrekkelijke prijs. Ook qua service is alles o.k.

gebruiksvriendelijke website

scherpe prijzen.uitstekende service,warm aanbevolen !

snel en accuraat.

Goede website , scherpe prijs en prima levering.

Prima service!

Makkelijk bestellen, snelle levering. Helaas, verkeerde product geleverd, maar werd zeer snel rechtgezet!! Super klantservice!

Snelle e correcte levering

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijke bestelprocedure, zoals toegezegd een snelle levering. Helaas werd het verkeerde product geleverd. Correcte telefonische afhandeling. Twee dagen later werd het juiste product bezorgd. Toen naar het postkantoor om de foute spullen te retourneren. Nu (week na de bestelling) wachtende op terugbetaling van de portokosten.

Snel en zorgvuldig!!

Ik kreeg de bestelling snel thuis. Prima dus.

Goedkoop en snel

Prima vervangend product voor de duurdere originelen. Levering is snel.

Super vlot verlopen!

Super vlot verlopen!

levering te laat door fout bij Post.NL, maar goed rechtgezet

er kan altijd iets fout gaan bij de levering van een pakket. In mijn geval lag de fout bij Post.nl. Na contact per email is dit door Walterfilterexpert.nl goed opgevolgd, zodat mijn pakket alsnog werd geleverd, zij het evenwel 3 dagen later dan voorzien

Prima advies en ook nog goedkoper uit

Goed advies voor een vast filter voor mijn privé espresso apparaat. En nog veel goedkoper dan het niet meer verkrijgbare filter van Brita dat ik voorheen gebruikte.

Goed snelle levering

Spullen waren snel binnen en correct geleverd.

super

Prima afhandeling; snel in huis

Verzending helaas chaos.

Mijn bestelling zou worden afgeleverd op mijn huisadres. Vervolgens kreeg ik mededeling dat bestelling op NLpost adres in mijn buurt bezorgd was, terwijl hetzelfde bericht zei dat de bestelling bij mij thuis afgeleverd was. Dat was niet het geval. Bestelling bleek ook niet bij NLpost-adres in mijn buurt afgeleverd te zijn. Na lang zoeken/doorklikken vond ik dat de bestelling op een ander NLpost adres was bezorgd; helaas aan de andere kant van de stad. Nadat ik het daar had afgehaald kreeg ik een dag later bericht van Waterfilter dat mijn bestelling (die dag) was afgeleverd op mijn huisadres! Dat zou beter moeten kunnen.

alles was perfect!

goede prijzen, goede site, goede payment mogelijkheden staat op mijn shortlist voor de volgende bestelling

Bestelling geplaats, keurig op de hoogte gehouden wanneer het geleverd wordt. Prima

Goed product tegen een goede prijs.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, stipte levering van goed product voor goede prijs. Niets op aan te merken!

Goede en vlotte afhandeling van de bestelling.

Makkelijk site om mijn product te bestellen. Vervolgens een vlotte en snelle levering.

Alles ok, zoals het hoort.

Product ok, levering in orde.

Nog steeds niets ontvangen, geen reactie

Ik kan ditmaal niet anders dan een slechte score geven. Mijn bestelling is niet geleverd. Op mijn bericht via het contactformulier heb ik geen antwoord gekregen. Ik hoop snel iets te horen om dit probleem op te lossen. We zijn nu 3 weken verder en er is nog steeds niets geleverd. Waterfilterexpert kan traceren dat het pakje niet geleverd werd door Post NL maar verder dan dit geraken we niet. Nieuwe lampen kunnen niet opgestuurd worden zolang mijn initiële feedback niet aangepast of verwijderd wordt.. Dat is niet de juiste manier van werken voor mij. Gelukkig heb ik een mooie E-mail tracering waar ik mee verder kan om dit probleem opgelost te krijgen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem