Super snelle levering en alles correct

Eerder iets besteld en dat was ook correct

Snel, accuraat en vriendelijk.

Ik koop mijn waterfilters hier vanwege het feit dat alles wat ik nodig heb hier op een plaats aanwezig is. Als ik iets niet kan vinden wordt ik snel en goed geholpen. De juiste filter vinden is namelijk niet zo eenvoudig als men zou verwachten. Er zijn zeer veel soorten, maten en modellen. Niet goedkoop, maar ook niet echt te duur.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Overzichtelijke site, veel keus en snelle levering.

Super tevreden over het koolstoffilter voor mijn afzuigkap

Snel bestellen, snel geleverd. Goede communicatie, zodat je weet wanneer de bestelling komt.

Artikel was makkelijk terug te vinden en snel te bestellen

Goede omschrijving van het artikel, gemakkelijke bestelwijze en een supersnelle levering.

Snel, betaalbaar en betrouwbaar

Producten waren snel in huis, de prijs is stukken goedkoper dan de originele versie en werkt even goed.

snelle service

Producten snel in huis. Betaalbare prijs, super.

snelle levering,uitstekend service

De levering was heel snel. Super Service. Doe zo Verder!!

Mijn bestelling miste een onderdeel en werd direct na geleverd. Super service dus. Goede prijs-kwaliteit.

Snel correct en goedkoop geleverd.

Gewoon goede spullen tegen een schappelijke prijs. Betaald via afterpay wat ook uitstekend verliep.

Prima service en product

Een waterfilter besteld voor mijn Amerikaanse Samsung koelkast. Prima geregeld bij Waterfilterexpert.

Super snel en de juiste filter makkelijk op te zoeken

Ik drink weer lekker water uit mijn Amerikaanse koelkast

Goede ervaring

Super online winkel

Ik wist niet welke filter ik moest bestellen, omdat de bestelnummers anders waren. Per mail de vraag gesteld en snel antwoord daarop gekregen. Na bestelling de volgende dag al in huis.

Snel en duidelijk, zowel telefonisch als in de mail. Producten snel geleverd.

Snelle reactie als je om advies vraagt en ik heb de juiste producten toegezonden gekregen.

snel en top geleverd.

helemaal top product paste in mijn koffie machine. het ging hier om een waterfilter.

eenvoudig bestellen en vlotte levering

eenvoudig bestellen en vlotte levering

Good service

Good service and fast delivery.

Duidelijk, snel en goedkoop

Waterfilters voor de Jura besteld, levering binnen 24 uur en een zeer goed en goedkoop alternatief

onze ervaring is goed

Goed en snel geleverd

goede service

prima geregeld

Prima niets te klagen

Netjes en op tijd geleverd

Alles was op tijd en netjes geleverd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem