Doen wat ze beloven

Snelle levering van goed verpakt product tegen een zeer concurrerende prijs.

Goed product

Product OK maar begrijp alleen niet als ik Reinigings tabletten bestel waarom dit in een doos moet en voor minder geld (bezorgkosten bijna 5€) dit product makkelijk in een en envelop kan voor aanzienlijk minder en gewoon door de brievenbus, geld hetzelfde voor de tubetjes siliconen vet!

Goed!

Efficient en snelle bezorging. Zeer tevreden.

Super snel

Snelle en correcte levering van het juiste product

Op de website voor afzuigkap filters vonden we onder de product naam een lijst van diverse beschikbare filters. Dankzij de uitstekende productfoto en de omschrijving vonden we snel het juiste filter. Het bestelproces is behoorlijk standaard en dus snel afgerond. Na ontvangst van de filters hebben we ze direct geplaatst en zijn nu in gebruik.

Snel en goedkoop.

Huismerk filters besteld voor espressoapparaat. Super snelle levering en voor een goede prijs. Eigenlijk zoals het hoort.👍

Dampkap filter

Ik heb een dampkap filter besteld, past perfect, en de volgende dag al in huis. bedankt.

Werkt perfect ,mijn nieuwe waterfilter

Het filter is een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima geholpen door Ben bij onze verkeerde bestelling.

Door onze onkunde (70+ssers) hebben wij verkeerde bestelling gedaan. We zijn super geholpen door Waterfilter!

Snelle en no nonsense afhandeling en levering.

Na bestellen snel geleverd.

Snelle levering, goede prijzen.

Voor de dure waterfilters voor mijn koffiezetapparaat heeft WaterfilterExpert een prima alternatief, dat drie keer goedkoper is. Uit voorraad geleverd en een dag later in huis. Prima dus !

duidelijke bestelsite en snelle levering

duidelijke bestelsite en snelle levering

Super tevreden

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Makkelijk zoeken

Altijd snel geleverd

Duidelijke site, veel keus, supersnelle levering!

Overzichtelijke keuze en juiste type snel gevonden.

Snelle levering.

Waterfilters en zetgroepreinigingstabletten snel geleverd en voor een betaalbare prijs.

Netjes en snel

Tevreden nette verpakking en goed geslaagd

perfect

prima service

The type of the filter is not clearly marked

I have ordered shower filters already many times from Waterfilterexpert.nl. I always order the Kalkvrij filters. Almost every time the type of the filter is not clearly marked on the package. There are boxes which can be ticked to indicate which filter it is, but almost every filter I have received does not have a marking at all. So as a customer I cannot be 100% sure that the filter I received is the filter I ordered. This is very annoying because I know from experience that for example the Antikalk filter does not remove kalk from the water as well as the Kalkvrij filter. This is why I always order the Kalkvrij filters, but if it's not marked in the package, I cannot be sure it is a Kalkvrij filter. So please pay more attention to marking the packages correctly. This would reassure the customer that she gets what she ordered. Thank you.

Levering snel en compleet

makkelijk bestellen en snelle verzending

Via de site is het makkelijk zoeken en bestellen. De producten werden de volgende dag al geleverd

Zeer snelle levering en degelijk verpakt!

snelle levering en goedkoop

snel geleverd en niet duur

Prachtig ...

Goede producten, correcte en snelle levering.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem