Uiteindelijk alles opgelost

Wij hadden een filter voor onze Bora kookplaat bij afzuigkapfilterexpert.nl besteld. Bij aankomst van het filter bleek deze niet te passen en heb ik deze retour gestuurd. Ik heb de toezegging gekregen de aanschafwaarde en de verzendkosten terug te krijgen.

Goede afhandeling

In de verzending werk een foutje gemaakt en zodoende ontving ik 2 dozen van de filters niet (1 ipv3) Na mail is door jullie diensten de 2 dozen apart verzonden. Perfect verlopen.

alles wordt perfect geregeld en afgeleverd ik wou dat het overal zo ging.

Ik ben tot op heden zeer tevreden, ik heb al meerdere keren besteld en kan het iedereen aanraden

goede prijs

Goede prijs en snel ontvangen

Zeer snel en uitstekende kwaliteit prijs verhouding

Uitstekende service

Na mijn korte vraag in de chat werd mij het juiste product aanbevolen. Direct besteld en de volgende dag in huis. Uitstekend geregeld!

Perfect verlopen

Super,snelle levering top

Correcte service en snelle levering groot aanbod

(nog) niet tevreden

Product niet ontvangen, terwijl op de site staat dat je het de volgende dag in huis zou moeten hebben. Op 12-04 besteld.

goed behandel.

Goed product en snelle levering

Prima ervaring ;-)

Prima en snel.

Wordt goed op de hoogte gehouden om filter te vervangen. Dat geeft rust.

Snelle levering en goede prijs Alles snel verlopen en de koelkastlades zien er goed en stevig uit

Helemaal prima

Alles i prima Zeer tevreden

Juiste filter geadviseerd, past precies. Goede prijs.

Prima advies nav mijn mail. Filter paste precies en kost 40,- minder dan hetzelfde Filter op de website van de koelkastfabrikant.

correcte levering

prijs/kwaliteit ok

Goede zaak

Het kan niet beterschap

Teleurstellend

Kreeg mail om een artikel aan te schaffen met een kortingsactie. Bleek kortingsactie van 10 % niet van toepassing op dat artikel.

Goed en de herinnering om te vervangen

Goed en de herinnering om te vervangen is super makkelijk.

Super, goed en niet duur

Goede service vlotte bestelling

Snel

Uitstekend telefonische hulp

Professioneel en zeer snelle levering. Top

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem