zeer snelle levering

De waterfilter van Icepure past niet op de Samsung koelkast

Het plaatsen lukte niet meteen hoewel het nochtans simpel zou moeten zijn: oude filter er uit draaien en de nieuwe er in draaien. Dat lukte niet meteen en het werd meteen duidelijk waarom: de opening van de filter was feel te klein. Uitboren met een boortje van 4 mm bracht de oplossing waardoor de filter bruikbaar is maar dit lijkt me toch niet de normale gang van zaken. Bestelprocedure en levering geheel volgens verwachting en heel positief dus.

Snelle levering zonder gedoe

Producten altijd op voorraad en levering binnen afgesproken termijn.

Fijne service en snelle levering van het artikel . Onze filter doet weer zijn werk En een stuk goedkoper dan de andere.

Snelle levering zonder enige fout

Snelle en vlotte levering

Uitgebreid gamma, perfecte kwaliteit van huismerken

Goede service.

Snelle levering.

Makkelijk, betrouwbaar, snel

Ben al 'n paar jaar een tevreden klant van WaterfilterExpert. Het type filters dat ik nodig heb, is altijd in voorraad; online bestellen is super-makkelijk; de documentatie/follow-up door het bedrijf is prima (jaarlijkse herinneringsmail - kortingscode - duidelijke factuur); vlotte levering binnen de 48u, ook in Vlaanderen. In zie geen minpunten! :-)

Snelle levering, goede prijs

Jammergenoeg vergat ik mijn kortingcodes te gebruiken.

Snel en accuraat.

Bestelling op donderdagavond,levering zaterdagmorgen. Top.

Snel geleverd en een goed advies

Ik had wat vragen over dit product, en ook mijn twijfels maar dat werd me goed uitgelegd. En er werd snel gereageerd! En ook de bestelling was snel binnen.

Product op voorraad en op tijd geleverd

Het product was op voorraad en werd op tijd geleverd. Ook de prijs is goed.

Snel en op zeer snel zoals aangegeven op de website bezorgd.

Waterfilter besteld, betaald via Ideal en volgende dag in huis.

Betrouwbaar, snel en goed

Ideaalbedrijf met goedkopere oplossingen als het origineel

Eerste keer filter gekocht. Paste perfect, voor een schappelijke prijs. Snelle levering.

Perfecto

Snelle levering, duidelijke communicatie .. Veel dank hiervoor...

Snelle levering ; perfecte communicatie

prima service

Top geleverd en op de hoogte gehouden van de bestelling. Ik zal hier zeker nog vaker zaken mee doen.

Super! Snel geleverd

Ik had een afzuigkapfilter van koolstof nodig. Dit was de goedkoopste website, meteen 3 gekocht voor extra korting. Volgende dag al in huis. Super blij mee.

Super snel geleverd en goede kwaliteit. Duidelijke site / gegevens

Super en snel geleverd.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Top snelle en correcte levering.

Alles is goed te vinden op de website. Ruim assortiment. Snelle levering.

Correct en snel!

Goede en correcte service.

Snelle levering en prima product

Duidelijke website waar je met het artikelnummer snel vindt wat je zoekt. Besteld en binnen 24uur geleverd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem