snel en goed

Overzichtelijke website, de volgende dag in huis!

efficient

Snelle en correcte levering

Goede service!

Snel in huis

Goede prijs, snel in huis.

Prima webshop alleen wel erg veel emails

5 water ontharders voor mijn koffiemachine besteld. Waterfilter expert is het meest voordelig en snelle levering. Waar ik wel om kan lachen is de bizarre hoeveelheid emailtjes die je ontvangt na een simpele bestelling. Van iedere kleine statusupdate. Maarliefst 7 in totaal! Eigenlijk verwacht ik nu ook een mailtje wanneer de directeur zelf een bakje koffie pakt haha!

Prima !

Snel en correct !

is uitstekend

goede service

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Prima als je achteraf betaal dan kan je het product al een week in huis hebben voor je een link krijgt om te betalen! Best apart maar prima als je he het niet zo breed hebt ๐Ÿ˜œ

goede service en correcte prijs

product snel ontvangen en inhoud pakket zoals gewenst

Over het geheel prima.

De imitatie filters werken goed, de afhandeling en levering is snel en alles is goed verpakt.

Ik ben super tevreden

Alles tot in de puntjes verzorgd

Top ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

Heel vlot verlopen, zeker een aanrader ๐Ÿ‘

Goede prijs en snelle bezorging

Het is een mooie prijs waarvoor de filter is aangeschaft. En voor ik het wist was het al bezorgd.

erg positief

snel en accuraat geholpen.

Zeer snelle correcte levering

Handleiding van driedelige water filter was niet duidelijk. Was niet duidelijk hoe middelste filterpatroon in houder moest geplaatst worden. Had hem eerst ondersteboven in houder waardoor ik geen debiet had + laatste filter werd helemaal zwart. Daarna middelste patroon omgedraaid torn wel debiet. Vrees wel dat laatste patroon nu bevuild is

betrouwbaar en correct proces

snel en correct bestel- en afleveringsproces

Prima webwinkel

Enkele 10 inch koolstof filters van Icepure gekocht. Passen goed en prima prijs. Werden de volgende dag verstuurd.

ik kreeg niet het product dat ik besteld had, maar een "equivalent" product. misleidend!

ik had een gaggia ontkalker set besteld maar kreeg eentje voor een saeco machine (philips). bijzonder vreemd. geen enkele uitleg.

Fantastisch bedrijf

Alles verloopt zoals gepland!

Goed en snel

Gewoon doen

Goed product. Zeer snelle verzending.

Al meerdere keren producten van deze firma besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit,prijs en snelheid van verzending.

Supersnel, correct en zeer communicatief!

Steeds bij elke bestelling een supergoede service gehad, zowel met de levering als bij de voorbereiding tot levering! Dank u!

een aanrader

Zeer snelle bediening en alles volgens afspraak. Zeker voor herhaling vatbaar.

zeer tevrede!!!!!

zeer te vrede en op tijd. moet alleen de betaling doen achter af graag wil ik hier bericht voor de betaling.

kopen is hier een plezier

Prijs/kwaliteit is top!! Verzendsnelheid is top!!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.