Snel vakkundig goede prijs

Ga zeker weer bestellen

Top filter

Nieuwe filter besteld voor onze koelkast website had veel informatie en het product was snel bezorgd.

Goede prijs snelle levering

Negatief

Verkeerd geleverd, ipv ontkalker voor combi stoomoven werden filters voor koffiemachine geleverd. Dus zeker geen ster waard, ik zit er mee... en bovendien zeer onduidelijk mailverkeer achteraf

ijsmaker funktioneert niet daar de filter blijkbaar niet goed past.

kan de filter niet aanschakelen . Moet er een tussenstukje geplaatst worden ?

verkeerde product gekregen

ik kreeg het verkeerde product toegestuurd moet nu op dit moment ook erachteraan met het terug krijgen van het geld dat het koste bij het postkantoor om het foutieve product terug te sturen beide eerste en herstel product was er wel snel, maar ik zit niet vol lof over het feit dat ik moet weer contact opnemen met jullie edited review gaat hier verder nadat ik 2 keer contact formulier invulde op hun pagina, zonder een bevestiging te krijgen wachtte ik verder af er kwam geen reactie daarop wel op deze review, reactie was, graag deze review verwijderen, dan kan die mij pas helpen, als ik het niet verwijder dan wil die mij niet helpen ik wil wel eerlijk zeggen, ik heb eerder product hier besteld (werd er toen niet gevraagd voor review) en toen was ik er wel tevreden erover volgens mij, als er niks miss gaat, zit je hier bij dit bedrijf wel goed, maar als er iets miss gaat, gaat het blijkbaar ook echt miss

Levering niet volgens afspraak

Levering een dag te laat.

Levering volgens afspraak, prijs is goed

Levering volgens afspraak, prijs is goed

Gewoon goed

De levering ging precies volgens afspraak. En de prijs is erg goed.

Snelle verzending prima product👍

Prima geregeld snelle verzending helaas deed PostNL er 4 dagen over om bestelling te leveren...

Top 👍👍

Goede prijs snelle levering

Gewoon goed en snel

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Zelf goed kijken best ingewikkeld , om iets te bestellen

perfect

makkelijk en snel

Alles top geregeld..

Ben zeer tevreden...

Zeer tevreden over alles.

Gped geïnformeerd en snel geleverd

Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snel geleverd.

Goede levering met vertraging!!

De bestelling liep vlot. Vrij snel de melding dat de bestelling klaarstond en afgeleverd ging worden aan PostNL. Thuislevering zou de dag nadien (zoals ook wordt beloofd) worden geleverd. Blijf heel die dag thuis en pas 'n eind in de namiddag komt er 'n melding op track & trace, dat de levering pas de dag nadien gaat plaatsvinden. Eerdere en betere communicatie hierover zou voor de cliënt welkom zijn.

Snelle en correcte levering

Bestelling wordt snel en conform toezegging geleverd. Prima prijs!

Snel en oordelig

Snelle levering.

de persoon aan de telefoon was wel vriendelijk en de mails werden ook beantwoord, en ik krijg een so

De levering liet een maand op zich wachten

Prijs 50% lager dan bij "grote ecommerce reus" !

Het filter voor onze koffiemachine was meer dan 50% goedkoper dan bij een hele grote Ecomm shop. Levering ging als verwacht: binnen één dag in huis.

geweldig

Vragen en antwoord krijgen ging vlot. Keuze bepalen toen ook. Besteld geleverd en geplaatst met bijgeleverder gebruiksaanwijzing en ik heb voorlopig weer lekker koud en gefilterd water.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem