Positif
communication, rapidité et suivi de livraison, qualité du produit, son prix.
Suggestionsnéant
Pluspunten
Duidelijk en snelle levering.
Pluspunten
heel professonele advies, zelf nadat je een verkeerde bestelling hebt geplaatst.
Pluspunten
moet het nog beter? ik denk het niet
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering Goed product geleverd
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Pluspunten
Vlug en hele goede info
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke handleiding.
Pluspunten
Snelle levering Product is wat je besteld
Pluspunten
Super snelle levering, top. Over kwaliteit kan ik geen mening geven, dat weet ik pas over een paar maanden. Hoelang ik de filter kan gebruiken etc.
Pluspunten
groot assortiment, stipte levering
Pluspunten
Alles rond het bestellen en leveren perfect in orde. Het product echter nog niet in gebruik genomen dus daarover nog geen beoordeling mogelijk.
Pluspunten
Zij haddenn de verkeerde filters toegestuurd maar naar telefonisch contact hierover werd het gelijk en kosteloos En snel de andere toegestuurd. Wat een goede service.Ben erg blij met een webshop die doet wat het beloofd.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem