Pluspunten
VerbeterpuntenHad 2 waterfilters besteld. 1x ijzerfilter 1x koolstoffilter Op de foto op internet zagen ze er anders uit. De ene transparant en ddxandere dit. Krijg ik 2 transparante filter toegestuurd. Bij navraag bleken het wel de juiste filters .beide transparant . Maar verpakkingen waren het zelfde. Plak er dan stickers op welke wat is.simpel toch....
Pluspunten
Snelle levering. Reageert snel op email. Telefonisch bereikbaar. Vriendelijk.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
wat je besteld krijg je.
Verbeterpuntenassortiment
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering, goedkoop, beste kwaliteit
De mogelijkheid om bestellingen samen te voegen van jullie andere web sites
Pluspunten
helaas kan ik geen verdere feedback geven. Het apparaat staat momenteel bij de monteur
Pluspunten
Makkelijk en eenvoudig te gebruiken
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede info
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Snelle en goede service. Over de kwaliteit van het product kan ik nog niets zeggen dat moet nog blijken.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem