Pluspunten
Goede website, houdt klant goed op de hoogte qua levering etc.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prettige en duidelijke webshop Krijg bij bestelling een kortingsbon van 6% bij volgende aankoop
Pluspunten
Huismerk artikelen
Verbeterpunten?
Pluspunten
Bestelling bleek niet helemaal compleet, na het melden de volgende dag al het pakje met het missende onderdeel binnen, top!
Pluspunten
Snelle levering. Goede, heldere website.
Pluspunten
Supersnelle levering. Huismerk goed alternatief voor duurdere merken.
Pluspunten
goed aanbod, mooie prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke communicatie rondom bestelling. Snelle levering.
VerbeterpuntenNiet elke waterfilter loopt goed door.
Pluspunten
Gemakkelijk en zonder problemen artikel te bestellen zonder moeilijk doen met inloggen en eerst een account te hoeven aanmaken
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Prima, goede prijs en snelle service
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
alles verloopt zoals aangeven dus top
Pluspunten
Volgens afspraak
Pluspunten
Collectie
VerbeterpuntenCommunicatie - vanuit het onderdeel van het bedrijf waar artikel besteld is. Als ik een afzuigkapfilter bestel, vind ik het "vreemd" (niet herkenbaar) dat de trace&trace via waterfilter wordt verstuurd.
Pluspunten
Altijd supersnelle levering en heeft altijd tijd voor eventueel telefonisch advies
Verbeterpuntenleveren wat de klant besteld en niet op eigen houtje waterfilters leveren die jullie als wijze van proef op de markt willen brengen. [werd mij na telefonisch contact verteld] Als ik "ICEPURE" waterfilters bestel dan wil ik niet een ander soort filter in een open plastic boterhamzakje, GEVALLETJE HYGIENE, wij gebruiken het water voor consumptie!!!!!! Dit kan absoluut niet zonder overleg of prijsverschil. Dit haalt voor mij de totaal score van dit bedrijf absoluut naar beneden. Ondanks dit akkefietje zal ik er wel gewoon mijn spullen blijven kopen omdat ze gewoonweg goed en kwalitatief perfecte spullen verkopen en altijd open staan voor een dialoog.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding snel duidelijke site
Pluspunten
Snel besteld, goede communicatie.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem