Pluspunten
Aaaa
VerbeterpuntenAaaaa
Pluspunten
snel en hulpzaam
Verbeterpuntenjullie zouden mijn bestelling annuleren, was heel snel met aangeven en jullie bevestigden
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle reactie op klacht
Pluspunten
Communicatie. Prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen!
Vraagje heb de filter vervangen. Prima maar rode plaatje blijft branden. Wat daarvan de oorzaak. Vertel me het. Heb alles geprobeerd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en heldere website en levering.
Pluspunten
Na telefonisch contact alles opgelost. Fijn dat het ook zo kan.
Pluspunten
Fijne uitleg over het productwaterfilter koffiemachine
Pluspunten
Alles zoals het hoort
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf.Snelle levering.
VerbeterpuntenDe filters waren qua formaat niet goed passend voor de afzuigkap.
Pluspunten
Correcte prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Goede service na haperend produkt
Pluspunten
Overzichtelijk website
Pluspunten
Producten worden met staffel/bulk prijzen aangeboden wat je een paar eurotje's doet besparen als je een voorraadje in wilt slaan. Het hele proces van aanschaf tot levering liep soepel en snel. Mocht ik in de toekomst weer
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem