Pluspunten
Levertijd perfect
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering ,en het juiste product.
Pluspunten
De herinneringsemail is geweldig !
Pluspunten
Geen opmerking
VerbeterpuntenNvt.... nog niet getest !
Pluspunten
Snelle levering en betaalbaar
VerbeterpuntenBij bestellen bleek er een verkeerd huisnr. en geen plaatsnaam op het bestelform. te staan. Gelijk de volgende ochten gebeld en er werd geadviseerd om de bevestiging en de juiste gegevens via mail terug te sturen. Maar helaas op het bezorgbericht dat ik later kreeg was niets aangepast. Weer gebeld en de mevrouw die ik aan de lijn kreeg heeft gelukkig nog het pakje kunnen achterhalen en de juiste gegevens daarop vermeld.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke site snelle levering
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijke site met goede uitleg over de producten. Ik heb de producten nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over zeggen.
VerbeterpuntenMijn flesje ontkalking voor mijn saeco lekte. Misschien beter verpakken of goed nakijken voor versturing ervan.
Snelheid van leveren is verbeterpunten. Verder zat er lekkende fles van HG in de verpakking. Bij nalezen etiket stond ook dat deze niet liggend vervoerd moest worden. Leerpunt
Pluspunten
Prima bedrijf
Pluspunten
Goed en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Hogeweide 10