Pluspunten
Snelle levering zoals tegenwoordig wordt verwacht
VerbeterpuntenWebsite afhandeling werkt niet naar behoren: aangeven betaling achteraf zorgt voor problemen. Whatsapp kontakt niet echt klantvriendelijk
Pluspunten
Snel geleverd geweest , had 2 huismerken besteld maar doordat deze niet voorradig waren heb ik het merk product gehad voor dezelfde prijs ! Prachtige service , zien ze me zeker nog terug.
Pluspunten
Prima producten die ook goed werken net zoals de merkproducten. Snelle levering.
Pluspunten
waren alle webshops maar zo!!!
onduidelijkheid op jullie site over waterfilter in Solis espressomachine
Pluspunten
Snel en prima product
VerbeterpuntenPrijs is nog best aan de hoge kant en ik kon maar 1 kortingscode invoeren terwijl ik er twee (email en bij de bestelling) opgestuurd had gekregen.
Pluspunten
Gewoon snel en simpel bestellen.
VerbeterpuntenDe webshop mag iets duidelijker als je per meter wil bestellen.
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering. Email contact bij vorderingen bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
Pluspunten
Alles is goed gegaan. Nu zien of de filter van de huismerk zo goed en zolang werkt als de originele Samsung filter.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijk website, goede prijzen en snelle levering.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem