Pluspunten
Goed alternatief voor duurdere producten wel met dezelfde kwaliteit. En snel geleverd.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit van producten,snelheid van levering
Pluspunten
Zoals boven al beschreven. Duidelijke website, snelle levering ondanks dat oud en nieuw er tussen zat
VerbeterpuntenIk kreeg een melding voor track en trace maar het werd uiteindelijk in de brievenbus bezorgd. Geen probleem uiteraard maar meer dat ik denk dat jullie meer moeten betalen voor een zending met track en trace
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Er was een snelle communicatie nav mijn vraag.
VerbeterpuntenHet duurde echter 6 mails om een gebruiksaanwijzing te bemachtigen. Ik zou zoiets standaard meesturen. De volgorde van de filters is nl moeilijk te achterhalen anders. Of wat is boven en onder bij zo'n filter.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes geholpen en opgelost na een probleem
Pluspunten
Nog maar 2 keer gebruikt. Dus geen mening over kwaliteit of huismerkproduct. Over de rest super tevreden.
Pluspunten
De filters plaatsten vlot maar ik wacht nu af. Indien de levensduur hetzelfde is dan de originele Nivona filters, dan mag je van mij zeker nog vele bestellingen verwachten. Vlotte service, top!
VerbeterpuntenIs moeilijk te oordelen na een eerste bestelling, voorlopig "keep going"
Pluspunten
Snelle service, eerlijke prijzen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Grote assortiment
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem