Pluspunten
Snelle service. Vriendelijk
Pluspunten
snelle en keurige verpakking.
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Snelle opvolging bij klacht/vragen.
Pluspunten
snel antwoord per email
Huismerkproduct gaf waterlek in koelkast.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
leuke producten voor hette prijs.
Verbeterpuntenraar vond ik dat 2 filters netjes in gesealde zakjes zaten en 2 dezelfde filters los in een doosje zaten
Pluspunten
Kwaliteit van de artikelen, duidelijke informatie om een keuze te maken en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Prima service.
Pluspunten
Eigenlijk wat je mag verwachten van een online aanschaf, snel, goede prijs en zeer goede communicatie.
Pluspunten
Snelle vlotte bediening. Mailtje gestuurd met vragen en dag nadien direct antwoord.
Pluspunten
Supersnel in huis, perfect geregeld.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
aantrekkelijke prijs
Pluspunten
Ik had een mail gestuurd met de gegevens van onze nieuwe vaatwasser met de vraag wat ik voor deze vaatwasser moest gebruiken. Snel kreeg ik antwoord met linkjes naar de producten
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem