Pluspunten
Goed advies gekregen en vriendelijk te woord gestaan. Scherpe Prijzen
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt. Lekker in de avond besteld en de volgende dag om 9 uur was het geleverd.
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenBeschrijving wat is osmose uitgang wat is afval water niet mee geleverd. Zoek het zelf maar uit Dus beveel ik het bedrijf niet aan met voor de rest een perfecte score en dat is jammer
Pluspunten
Snelle levering!
reageren op mails juiste advies gegeven volledige aankoop bedrag terug storten ipv de helft Naam "expert" weglaten
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, gratis verzending bij meerdere bestellingen. Alles OK.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
aardig aan de prijs
Pluspunten
Prima snel en goed geleverd.
Pluspunten
Groot assortiment Deskundig advies t.a.v. goedkopere alternatieven Snelle levering
VerbeterpuntenTav goedkopere varianten zou een compatibiliteit matrix erg handig zijn. Als particulier ken ik de type waterfilters niet, anders dan dat ik al heb. Ik wil goedkoopste optie voor gelijke kwaliteit.
Pluspunten
Snelle reactie bij contact/probleem. Klantvriendelijk.
Pluspunten
Snel geleverd, goede service en prijs
Pluspunten
Super snelle service! Netjes verpakt zeer tevreden. Dankjewel.
Pluspunten
Het perfect bedrijf,heb er niets op aftekeuren
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem