Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenDe retourkosten voor hun rekening nemen. Bij kleine bedragen is het haast niet de moeite om retour te zenden.
Pluspunten
VerbeterpuntenBij betaling achteraf even onduidelijk wat de procedure voor betalen is.
Pluspunten
netjes en vlot geleverd!
Pluspunten
Alle gangbare en minder gangbare onderdelen voor filterinstallaties snel en goed geleverd. voor een redelijke prijs.
Pluspunten
Snel en duidelijk huismerk reiningstabletten kunnen nog wel wat goedkoper
Pluspunten
snel, correct, goed herinneringssysteem, betrouwbaar
Pluspunten
Dit bedrijf geeft wat het beloofd.
Pluspunten
Snelle levering, doet wat ze beloven, sturen een reminder als je filter aan vervanging toe is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Levert zoals wordt afgesproken de onderdelen die besteld zijn.
Pluspunten
Prijstechnisch erg fijn, ook de verzending was enorm snel, s'middags besteld en dag erna meteen in huis, keurig doormiddels van e-mails op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Wij komen hier zeker terug.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem