Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon. Juiste keuze kunnen maken voor een veel betere prijs. Icepure veel beter dan de originele
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijs
Pluspunten
De prijs is goed
VerbeterpuntenDe levering veel te laat
Pluspunten
Alles is positief aan dit bedrijf. Ik koop al 10 jaar mijn waterfilters hier. Ook telefonisch wordt ik altijd uitstekend geholpen. Snelle levering. Goede prijs.
VerbeterpuntenDe eigen merk filters weer in de aanbieding doen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Goede kwalitiet voor prima prijs
Pluspunten
wilde een geschikte water cooler in de keuken plaatsen, maar wist zelf niet wat voor onze gezinssamenstelling de beste keuze was.Na overleg te hebben gehad met een uiterst sympathieke medewerker en iemand die kennis van zaken heeft de juiste keuze kunnen maken.Moet zeggen dat ik zeer content ben met de afwikkeling van de gedane bestelling en de zeer snelle levering van het product.
Pluspunten
Netjes opgelost en snel geleverd. Aanrader!
Pluspunten
Hoi heel tevreden supersnelle levering
Heeft niet geleverd wat besteld was. Heeft een ander merk geleverd dan in op internet was weergegeven en op de koopbon stond.
Pluspunten
snelle levering en zorgvuldig verpakt
VerbeterpuntenHet filter is nog te kort in mijn bezit om er een goed oordeel over te kunnen geven. Wat ik wel erg jammer vind is dat er een "universele" handleiding bij het "kalk vrij" filter zit zonder enige informatie voor dit specifieke filter, en waar zelfs informatie in staat die niet juist is. De handleiding is dan toch niet universeel meer te noemen. Ik ben het filter nog verder aan het testen maar ben er tot nu toe niet erg van onder de indruk. De informatie op de website geeft de indruk dat het "kalk vrij filter" echt kalkvrij water zou moeten opleveren. Voor het filter is ons water 8 dH en na het filter 4 dH, dit is een behoorlijke verbetering maar zeker niet kalkvrij. Misschien werkt het filter beter nadat het langer in gebruik is? Ik ga de dH voorlopig wekelijks meten en ben benieuwd of de dH nog lager wordt en vooral na hoeveel tijd gebruik hij weer hoger wordt.
Pluspunten
Levert snel. Komt afspraken na
Pluspunten
Goede kwaliteit en goeie prijs
VerbeterpuntenGeen
Hogeweide 10