hallo ik heb het product nooit gekregen!! volgens post nl wel, we hebben nooit iets gezien... Wie heeft dit afgetekend? tel +32475463981
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Ik had een fout adres opgegeven. Dit werd heel snel en netjes opgelost. Helemaal goed!
Zorg er voor dat jullie na komen wat er op de site vermeld staat. “Op werkdagen voor 17:00 besteld volgende dag in huis” Mocht dit onverhoopt niet lukken, neem contact op met de klant. Stuur niet zomaar na 6 dagen een ander product op.
Pluspunten
Goede en tijdige bezorging. Product lijkt te voldoen aan de product beschrijvingen. Goede prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenIk zou het niet wten.
Pluspunten
Makkelijk...snel en transparant....
Pluspunten
Vakkundig advies van vriendelijke medewerker. De prijs van het huisprodukt is zeer interessant. Het produkt werd uitstekend verpakt. Het is nog te vroeg om de kwaliteit echt goed te beoordelen.
Gebruiksaanwijzing mbt hoe lang te gebruiken
Pluspunten
Zie boven
Pluspunten
goede website qua snelheid maar filter werkt niet zoals het moet.
VerbeterpuntenHeb de huismerk filters geretourneerd en heb gekozen voor de originele filters
Pluspunten
Producten zijn goed en ze doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenIk had een bestelling geplaatst maar na aantal dagen nog geen mail ontvangen dat het verzonden is, na zelf te bellen bleek het niet op voorraad dus duurde iets langer, op de verwachte leverdata kwam het binnen
Pluspunten
Ik ben tevreden.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke website en vlotte levering
Pluspunten
Een goedkoper maar minstens zo goed alternatief.
VerbeterpuntenIk zou iets beter gecommuniceerd willen hebben of de filters in ons specifieke apparaat past. Dat bleek goed te zijn, maar ik haalde het niet uit de site.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem