Pluspunten
Snelle levering. Prima!
Pluspunten
Snel en niet duur....
Pluspunten
Prima product, goede prijs. Product werd in twee keer verzonden (nazending één dag later), geen punt, maar als dat direct was gecommuniceerd was het helemaal perfect geweest
Verbeterpunten-
Wanneer er contact is opgenomen met het bedrijf ivm verkeerde bestelling. Nog geen antwoord ontvangen van hen. Verschillende keren zelf contact opgenomen maar geen reactie tot een oplossing!!
Pluspunten
alles netjes geregeld en gedocumenteerd
Pluspunten
snelheid van leveren houden aan gemaakte afspraken
Verbeterpuntenheb geen verbetertips, enkel voortdoen als deze maal.
Pluspunten
snelle communicatie
Website mag wel iets duidelijker, meer info.
Pluspunten
Alles top
VerbeterpuntenGoed zo
Pluspunten
Altijd supersnel in het beantwoorden van vragen, en erg deskundig.
VerbeterpuntenWel heel erg duur
Pluspunten
Ik kreeg onmiddellijk een antwoord op een vraag bij een installatieprobleem. En het werkte bovendien!
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem