Snel en stúkken goedkper

Snelle service,stukken goedkoper

Verkeerde levering - klantenservice reageert niet

Voor de tweede keer besteld bij koffiefilterexpert.nl (ontkalkings- en reinigingstabletten). En twee keer niet geleverd gekregen wat ik besteld heb. Waar ze de eerste keer netjes gecorrigeerd hebben, blijft het nu stil bij de klantenservice ondanks twee mailtjes. Alhoewel ik nog steeds het idee heb dat het bedrijf gewoon een 'net bedrijf' is en ze niet proberen de boel te belazeren vind ik wel dat als je een fout maakt je dat ook hebt op te lossen.

Makelijk te bestellen

Makelijk te bestellen, lage leverings kosten en dan ook nog een goede prijs.

Zeer snelle afhandeling en levering.

Snelle levering, goede prijs?

Ging snel en goed

Product is snel en goed geleverd.

uiteindelijk toch nog goed gekomen

Doordat er een verkeerd husinummer op de bestelling was gekomen, is het pakket langer onderweg geweest dan noodzakelijk, en door te proberen te communiceren met [email protected] [ daar had ik tenslotte ook mijn bestelling geplaatst ipv [email protected] heeft het allemaal wat langer geduurd dan anders. eind goed al goed

Zeer tevreden en een zeer snelle levering top!!

Zoals het hoort: gewoon goed.

Heldere site, duidelijk, snel werkend, mogelijkheid om op PostNL punt af te laten leveren (ging helaas fout, maar werd netjes te woord gestaan toen ik het meldde). Keurig volgens afspraak op de goede dag afgeleverd.

Makkelijk bestellen. Snel geleverd

Vlotte levering. Mooie prijs

geen problemen

hebben het apparaat een week in huis

Correcte klantenservice

Na problemen, door PostNL, met de verzending onmiddellijke actie om de bestelling opnieuw te verzenden.

Zeer snelle levering

Duidelijke om te bestellen en snelle levering

Huismerk waterfilter voor koffiemachine laat de koffie net zo lekker smaken als de duurdere merken.

Tout à été parfaitement

Goede afhandeling, en al binnen 2 dagen al in huis.

Erg fijn

Heel blij mee

top service

er ontbraken 2 filters bij de kan. ik heb hiervoor gemaild en direct werd geantwoord dat er 2 onderweg zijn.

goed en snel geleverd

goede produkten ,prijs en service

Snelle levering, prima website en nette prijzen

De score zegt genoeg Top

Goede kwaliteit en service

snelle levering voor een goed product

3 filters voor onze vriescombinatie besteld en de volgende dag in huis - voor een betaalbare prijs en snel geleverd

Vlotte levering

Hogeweide 10