Pluspunten
Duidelijk, snelle levering.
Een reinigings set voor saeco odea besteld, maar de reiningstabletten voor de koffie kan helemaal niet dus toch te duur betaald. Jammer
Pluspunten
Waterfilters voor de Jura koffiemachine besteld. Deze zijn niet goedkoop maar dat zijn ze nergens. Het huismerk niet geprobeerd (nog). Na betaling direct een bevestigingsbrief ontvangen en de volgende werkdag, volgens afspraak, de bestelling ontvangen.
Geen punten gewoon op deze manier doorgaan.
Pluspunten
Koen kapper Antwerpen
VerbeterpuntenKoen kapper Antwerpen
Pluspunten
Snelheid en prijs
Post NL die levert aan de eerste de best buur als je zelf niet thuis bent.
Pluspunten
CORRECTE PRIJS EN SNELLE LEVERING
Pluspunten
Snelle service en levering, duidelijke website en goed omschrijving van de producten
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Zeer snelle levering Alles zeer goed in orde Een aanrader
Pluspunten
Prijs en kwaliteit
VerbeterpuntenJammar dat de levering bijna twee weken duurde
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem