Goede prijs & vlotte Service

Goede prijs & vlotte Service

Betrouwbare artikelen

Snelle verzending en bezorging. Verpakking was oké en de waterfilters werken prima. Goede prijs/kwaliteit. Alleen jammer dat er deze keer geen kortingsbon bij zat.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit. Adequate berichtgeving met betrekking tot vervanging filter

Besteld meteen reactie en snelle bezorging! Kan Waterfilters.nl zeker aanbevelen! Alleen deze keer geen waardebon, voor mijn volgende bestelling??

Goede kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteit.

Snelle correcte levering.

Goede ervaring met dit bedrijf. Altijd snelle en correcte levering.

top service

Ik had per ongeluk de verkeerde Bora Filters besteld. Na mijn telefoontje op maandag heb ik gelijk de verkeerde zending retour gestuurd. Dinsdag kreeg ik keurige mail dat deze was ontvangen en mijn bestelling met de juiste filters onderweg was. Woensdag had ik mijn filter alweer in huis, echt top geregeld en dank jullie wel.

prima service

goeie ervaring

helemaal perfect, snel geleverd voor goede prijs

helemaal perfect, snel geleverd voor goede prijs

Good!

every thing is fine.

Prima bedrijf

Veel comfort omdat ze keurig bijhouden wanneer ik vervanging nodig heb.

Prima snelle levering

super

snel en goed geleverd

super snel geleverd

's middags rond 1600 besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Goed verpakt, prima kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs. Alles gewoon top!

Goede hulp ook nadat status verzending bij PostNL niet duidelijk was!

Zie boven

Snelle levering, goede communicatie en top dat er een goedkoper, net zo goed alternatief aangeboden wordt

Bestelling goed verzorgd en op tijd bezorgd. Fantastisch!!!!!!!!!

Goede ervaring. Ik blijf klant.

Goede levering, maar jammer genoeg de foute. 22,5 cm ipv 18,5 cm. wil ze omruilen.

Heel makkelijk bestelling te plaatsen en bezorging is binnen een dag.

Très bon site a des prix très attractifs

Très bon site avec des prix très attractifs, seul bémol est qu il faut parler néerlandais ou du moins avoir des notions sinon il n y a rien en français pour les clients francophones comme moi.

snelle, adequate service

goed en snel.

Zeer goede service

Snel geleverd top

uitstekende service

De website is goed navigeerbaar, veel keus uit producten en gemakkelijk bestellen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem