Pluspunten
Prima service en snelle levering.
Pluspunten
Snel het juiste product geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
scherpe prijs en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Levertijd was erg snel , (alle gevraagde producten geleverd) verder omdat het huismerk producten zijn ; altijd wel goedkoper (producten doen hun werk wel goed). Communicatief geen ervaring mee. Door de snelle accurate levering acht ik dit bedrijf zeker betrouwbaar.
VerbeterpuntenWebsite mag wel een mooiere interface hebben en wat professioneler ogen.
Pluspunten
Filters besteld, prima levering.
te weinig communicatie en het produkt is een week te laat bezorgd
Pluspunten
Goedkoop en snel. Product past goed, maar over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Moet ik nog ervaren. Heb geen reden om er aan te twijfelen. Snelle levering precies volgens toezegging.
Pluspunten
uitstekende communicatie en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
voor de eerste maal het bedrijf gecontacteerd - over gans de lijn : een tevreden klant erbij !
krijg geen reactie meer op vraag voor onderdeel
Pluspunten
Snelle reactie. Zelfs in het weekend.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem