Pluspunten
Pluspunten
Prima product prima levering volgens afspraak
Pluspunten
correct behandelt
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
1ste kennismaking en alles verliep heel vlot.
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Snelle service prima kwaliteitalles
VerbeterpuntenAlles werkt goed
CORRECTE PRIJS AJB? BIJ JULLIE € 89.75 BIJ IKEA € 20.00
Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe prijzen.
Pluspunten
Perfect. Hoogkwalitatie. Snel levering. Betrouwbaar
Pluspunten
Jullie laten zijn dat het verdienmodel van de zogenaamde A-merken best op de helling mag
VerbeterpuntenJe moet steeds meer bestellen om geen verzendkosten te hoeven betalen.
Pluspunten
het apparaat werkt perfect
Verbeterpuntenadvies slang schaar water aansluiting past niet op wasmachine kraan hier heb je een verloop voor nodig
Pluspunten
Na melding defect filter werd bij de volgende bestelling een extra geleverd.
Pluspunten
netjes een mail ontvangen dat er een nieuwe filter in moest en een dag na bestelling geleverd.
Pluspunten
Snelle levering Goede klantenservice Snelle opvolging van de klantenservice
VerbeterpuntenMogelijk om "eigen apparaten" te registreren om zo voor elk apparaat de juiste filter of accessoire te bestellen.
Pluspunten
Het is mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden over de prijs en de levering.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelheid van aanvraag afhandelen
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem