Pluspunten
Ben bijzonder tevreden met de kwaliteit, en snelle bezorging van de waterfilter
Pluspunten
Goed contact. Pro-actief. Oplossingsgericht. Deskundigheid.
VerbeterpuntenMis bij product de beschrijving van gebruiksduur. Zal op site staan, maar direct melden is nog gebruikersvriendelijker.
Pluspunten
Snel, veilig en betaalbaar.
VerbeterpuntenAlles liep gesmeerd.
Pluspunten
goede prijs snelle levering
Pluspunten
goed werkende en duidelijke website
Pluspunten
Netjes en duidelijk, goed geregeld
Pluspunten
Goede en snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
goede service/communicatie
Gedurende weken heb ik getracht , mij baserende op wat ik vond op Google, de firma te bereiken waar ik mij een waterfilter Doulton kon aanschaffen maar steeds kreeg ik als antwoord: het telefoonnummer bestaat niet, het email adres is niet juist. Uiteindelijk ben ik er in gelukt door een bestelling te plaatsen de waterfilter te bekomen. Ik kan jullie dus niet feliciteren voor de wijze waarop u jullie firma bekend maakt.
Beste Klant, Wij denken dat je vanuit Belgie een verkeerde nummer belt. Wij hebben wel mail contact met je gehad. Wij konden je onze nummer geven zodat je deze vanuit Belgie kon bellen. Helaas hebben wij hiervan niks vernomen tijdens onze mail verkeer. Met vriendelijke groet, Waterfilterexpert
Pluspunten
service in het algemeen is goed
Pluspunten
heb onmiddellijk reactie gekregen toen ik een bericht stuurde omtrent de leverdatum van mijn bestelling !
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Alles
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem