Pluspunten
Snelle levering enz
Pluspunten
Ruime keuze Gunstige prijs Ook huismerk Snelle levering
Pluspunten
Scherp prijzen, duidelijk website en snel levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
ruim assortiment , goede prijzen en een snelle levering !
Verbeterpuntenop dit moment niet
Pluspunten
Goed te zien wat op voorraad is. Product de volgende dag al in huis!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenOp uw website stonden twee soorten waterfiltersets maar ik kon er geen één van de twee selecteren. Uw applicatie heeft er dan voor mij één uitgelicht. Mogelijkheid voorzien om pakjes te laten leveren bij een B-postadres in België zodat je niet da ganse dag hoeft zitten te wachten op de koerier.
Pluspunten
heldere website, snelle service
Verbeterpuntennu niet
Pluspunten
Heldere site, wel eentje druk, doet Amerikaans aan ;-). Is echter geen belemmering om te shoppen. Ik shop al jaren bij dit bedrijf en er is nog nooit iets tegengevallen. Logistiek erg sterk en een vraag over een product is snel beantwoord. Top!
VerbeterpuntenSite wat rustiger maken.
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenDe blue filters voor de Jura passen, maar moet ze in tegenstelling tot orginele jura filters erg stevig aandrukken. Had even problemen om ze er in te krijgen.
Indien je beloofd " voor 17 u besteld ... de dag erna geleverd " moet je dit ook nakomen . Ik had er mijn werk naar gepland ( 2 dagen later ) en er wordt de derde dag pas geleverd . dit is voor mij en mijn klant zéér lastig . Ik heb liever dat jullie zeggen binnen een week geleverd en een dag te vroeg . Ik en mijn klant hebben serieus onze planningen moeten aanpassen .
Pluspunten
Prima en snelle levering
Pluspunten
Groot aanbod
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem