Korte levertijd en redelijke prijs

Korte levertijd en goede prijs.

Al eerder besteld en was prima, dus nu weer.

eigenlijk staat het hierboven.

Super snel

Betrouwbaar

Fijne webwinkel

Goede prijs. Komen afspraken keurig na.

zeer goed

op mijn betonnen wasbak zat altijd kalk aanslag,sinds ik dit waterfilter gebruik heb ik er geen last meer van

Alles correct verlopen, ook goede info

Alles correct verlopen, ook goede info

En zo snel geleverd, prima service !!!

Ik heb het kontakt met dit bedrijf als prettig ervaren.

Vlot verloop van bestelling tot en met levering.

Vlot, correct.

Snelle levering, huismerken van goede kwaliteit.

Product netjes afgeleverd voldoet aan de verwachting.

Herinnering gekregen om filter te vervangen. Product voldoet aan verwachting

Bestelling zeer snel bezorgt.

Maar een opmerking. Toen ik met mijn Visa card wilde betalen was dit erg moeilijk. Ik heb het uitijdelijk maar met mijn bank pas betaald. Dit vind ik niet erg klant vriendelijk.

Parfait

Rapide, bon service client par téléphone, produit conforme, peux correct

Prima product

Prima product en snelle en goed ingepakte bestelde producten

snel

No nonsens, doen wat ze zeggen

Pakketje opgehaald ipv bezorgd omdat ik toch in buurt was. Helaas op zaterdag geen ophaal mogelijkheid. Anders een cijfer 10

zeer betrouwbaar

Goede service. Na kwijt raken van pakket gewoon een nieuwe toegestuurd gekregen met excuses voor de vertraging.

Belachelijk grote verpakking

Wat een verspilling van geld, verpakking en CO2 uitstoot om 1 superklein onderdeel in een doosje te stoppen in plaats van een envelop.

Schandalig

Ik heb nooit mijn bestelling gekregen en wel betaald!!

Bestel er telkens weer

Al de 6e keer dat ik er bestel, huismerk van topkwaliteit binnen de week in huis.

super

goede producten voor een lage prijs.

Ik kreeg goed antwoord op mijn e-mails en ben er tevreden mee.

Donderdag 2 febr.j.l. 3 waterfilters besteld, en betaald. Tot nu toe niets ontvangen behalve een nr. Of getal 61637. Dat is erg weinig!! Nu wil ik mijn beoordeling wel aanpassen,Er schijnen moeilijkheden te zijn met de waterfilters, het pakje is in de verdrukking geraakt,was zelfs zoek bij Post.nl, dan is het moeilijk om ze op tijd te bezorgen. Daar heb ik begrip voor, na het wisselen van verschillende e-mails heb ik begrepen dat WaterfilterExpert mijn geld zal terugstorten op mijn rekening. Daar ben ik tevreden mee, einde verhaal.

Hele goede zaak Ook aan de telefoon gaan het gelijk voor je uitzoeken! Echte winkel met echte medewerkers die zich inzetten voor de klant.

KOOP ER NIET

Ik heb bij afzuigkapfilterexpert.be (is dezelfde onderneming als afzuigkapfilterexpert.nl, douchefilterexpert.nl, koffiefilterexpert.nl, of de .be versies ervan) 4 dure dampkapfilters besteld en betaald. Volgens hun mail zouden deze filters vorige woensdag worden geleverd (geen track and trace ontvangen). Aangezien ik deze filters niet ontvangen heb, heb ik hen reeds meerdere malen, vriendelijk, zowel via mail als via telefoon proberen te contacteren. Nooit wordt er geantwoord. IK ZOU ER NIET KOPEN want je geld ben je kwijt!

Duidelijke web-pagina en snelle levering

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem