Pluspunten
snel en prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gamma, prijzen
VerbeterpuntenHerinneringsmails herhaalaankopen komen steeds op foutief tijdstip, geen goede synchronisatie met eerdere aankopen.
Pluspunten
nvt
geen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijken website.
VerbeterpuntenNo
Verbeterpuntengeen
De filter die ik de vorige keer besteld had was blijkbaar door een ander model of merk vervangen, ik vond dus na het opvragen van mijn vorige bestelling op de site (om deze opnieuw te bestellen) geen vervangend filter terug. Ik heb dan de gok genomen om op het zicht een gelijkaardig filter te bestellen, die gelukkig wel past.
Pluspunten
Snelle reactie op klachten of vragen
VerbeterpuntenHet product wat we gekocht hebben (huismerk waterfilter) functioneert niet, en daar word op wat tips na niets mee gedaan tot nu toe.
Pluspunten
Goede site, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen keuze voor aflevering op DHL servicepunt.
Pluspunten
Snelle levering.
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem