Hele goede zaak Ook aan de telefoon gaan het gelijk voor je uitzoeken! Echte winkel met echte medewerkers die zich inzetten voor de klant.

KOOP ER NIET

Ik heb bij afzuigkapfilterexpert.be (is dezelfde onderneming als afzuigkapfilterexpert.nl, douchefilterexpert.nl, koffiefilterexpert.nl, of de .be versies ervan) 4 dure dampkapfilters besteld en betaald. Volgens hun mail zouden deze filters vorige woensdag worden geleverd (geen track and trace ontvangen). Aangezien ik deze filters niet ontvangen heb, heb ik hen reeds meerdere malen, vriendelijk, zowel via mail als via telefoon proberen te contacteren. Nooit wordt er geantwoord. IK ZOU ER NIET KOPEN want je geld ben je kwijt!

Duidelijke web-pagina en snelle levering

Snel bezorgd, correcte maat en goed product

De volgende dag (zaterdag) bezorgd. En een prima product. Het had alleen wel in een brievenbuspakket gekund aangezien het alleen O-ringetjes waren, ipv een doosje waar 100 keer mijn product in paste.

Snelle levering en goed alternatief

Heel tevreden

Mijn 1e keer bestellen bij dit bedrijf is mij goed bevallen, makkelijke site, geen verzendkosten boven de 30€ en volgende dag keurig geleverd, top!

Prijs kwaliteit uitstekend

Snelle service, goede prijs

Snelle afhandeling van mijn bestellling

goeie afspraak en de gewenste levering

vind het een goede service bedankt

Prima bedrijf

Alles loopt zoals je het wilt. Vlotjes en tijdig!

Alleen maar positieve ervaringen

Alleen maar positieve ervaringen met deze webshop. Meerdere malen besteld - bestellingen worden onmiddellijk verzonden en worden volgende dag geleverd.

Uitstekend product

Uitstekend product, snel geleverd. Bedrijf herinnert mij eraan dat ik mijn filter moet vervangen. Kortingsbon blijft 1 jaar geldig! Top!

Kan niet beter.

Het heel goed topbedrijf.

Ik kreeg een mailtje dat het filter van de kokend waterkraan vervangen zou moeten worden. Perfect , het was inderdaad een jaar geleden dat ik het vervangen had. Prima service! En geen ongevraagde reclame de rest van het jaar.

Het is allemaal goed en snel bezorgt

goede producten en snelle levering

goede producten tegen scherpe prijzen, duidelijke artikelomschrijving.

Goed product en goede prijs.

De bestelde kraan na een tijdje geleverd volgens afspraak. Goed onderdeel en goed geprijsd

Prijs kwaliteit is ok en vlugge levering

Gewoon goed

Snelle levering netjes verpakt

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service, duidelijke website

Om16,00uur besteld de volgende morgen om 10,30 thuis super snel geleverd. Dank hier voor

Duur voor wat het maar is

De filter past wel, maar er zitten minder koolstofkorrels in dan de orignele. Dan vind ik het duur. Toch als je ze 6 maandelijks vervangt.

De herinnering via e-mail maakt het makkelijker te bestellen

Supersnelle levering!!

Heel goede service!