Pluspunten
Zag te laat meerdere producten. De verzend kosten krijg ik terug is beloofd, nu nog terug storten en wij zijn 100% tevreden.
Pluspunten
goedkoop en betrouwbaar
VerbeterpuntenDe betaling was niet direct duidelijk. Ik zette uw kenmerk in de rubriek met de naam KENMERK op de acceptgiro maar dat moest in de OMSCHRIJVING. De bank keurde mijn betaling af en dat zag ik ook niet direct.
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd, redelijke prijs voor de producten.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Overzichtelijke site met super snelle levering. Je hebt ook de mogelijkheid pas achteraf te betalen dat is niet overal zo. Top.
VerbeterpuntenGa zo verder. Perfect zo.
Pluspunten
Deskundige advies en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en prijs kwaliteit
Pluspunten
Moest even wachten maar kreeg de nieuwste serie Icepure claris. Die ook past in mijn machine.
Pluspunten
Enige bedrijf dat de 06-BC op voorraad heeft. Snelle levering
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem