Pluspunten
afspraken zijn keurig nagekomen dwz zondag besteld en maandag afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips kunnen bedenken.
Pluspunten
Super op alle vlakken, kan geen minpunten bedenken. Voor x uur besteld is volgende dag in huis blijkt vaak een loze belofte maar niet in dit geval. Heel goede service!
Pluspunten
Er is geleverd
Pluspunten
Snelle levering met een leuk geschenk erbij.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke mails
VerbeterpuntenPrijs voor koolstoffilters vind ik erg hoog. Helaas is het toch nodig ze regelmatig te vervangen. Elders zijn ze nog duurder. Mogelijk goedkoper te leveren, dan zou ik filters nog weer vaker vervangen.
Pluspunten
Snelle correcte levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het filter wilde niet passen in huis. Na email met duidelijke foto hiervan, werd er direct een ander filter opgestuurd. Snelle oplossing. Erg tevreden over dit bedrijf.
Pluspunten
ben nog niet zo bekend met u bedrijf dus als ik vaker een product bij u zal bestellen weet ik meer.
Verbeterpuntende levertijd was zeer slecht ik heb vermeld of ik deze woensdag zou kunnen ontvangen,maar helaas kon DHL dit niet waarmaken hele dag op gewacht na enige onderzoek vrijdag pas ontvangen.
Pluspunten
Correct over de ganse lijn !!!
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen.
VerbeterpuntenTrouwe klanten punten.
Pluspunten
Razendsnel en netjes geleverd
Pluspunten
Snelle levering en een huismerk super
Pluspunten
Supersnelle afhandeling
Hogeweide 10
7005 AV Doetinchem